tiistai 4. kesäkuuta 2013

Mansikkaa ja vuohenjuustoa

Kesän paras lounasherkkuinspiraatio on saatu  Suvilta jälleen kerran. Resepti muokkautui alkuperäisestä se mukaan, mitä aineksia kaapista sattui löytymään.

Mansikkabruchetta vuohenjuuston ja Cantaloupemeloonin kera, olkaa hyvä!






Lautasella alimmaisena rapeaksi paistettu Pirkka Ciapatta. Päällä sitruunalla maustettua oliiviöljyä, paksussa balsamicossa marinoituneita mansikoita, rucolaa sekä auringonkukansiemeniä. Annoksen kruunaa paistetut vuohenjuustot ja vierellä Cantaloupemeloonisiivut ja salaattia. Pirskotin päälle vielä raparperisiirappia ja söin hyvällä halulla. Huuhtelin annoksen alas lasilla kuohuviiniä! Työnantajani ei pahastunut ;)

-tuija-



10 kommenttia:

  1. Nyt taas pitäisi blogistakin löytyä se tykkää nappi kaikessa yksinkertaisuudessaan :)Ihanan näköistä kerrassaan, sanoo mansikka allergikko joka joutuu tyytymään vaan kuolaamiseen :)
    //San-na

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih! Mansikka-allergia, toi on jo aika paha! Olen pahoillani :(

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Olikin kokeilun arvoista. Teen toistamiseenkin :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Hyvää oli ja kapinallinen kuohuviinilasillinen keskellä päivää kruunasi lounaan :)

      Poista
  4. Tällainen työnantaja on mullakin tulevaisuudessa! I-ha-nan näköistä! Jäin itsekin kuolaamaan tuota Suvin blogista, täytyy ehdottomasti kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea Itirin tuhannesti! Tälläiset työnantajat ovat ihan parhaita ;)

      Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!