tiistai 28. toukokuuta 2013

Vielä kerran pukeutumishuoneessa

Jotain pientä sain viikonloppuna sisälläkin aikaiseksi, nimittäin ranskalaisen pikkukylän antiikkitorilta ostetut Lanvinin vintagemainokset pääsivät kehyksiin ja pukkarin seinälle. Samalla ylimääräisiin kehyksiin päätyi kauniita paperisia ostoskasseja, joita en ole raaskinut heittää menemään vaikkei niillä mitään käyttöä ole ollutkaan.


Teema on niin turhamainen, että taulu sopii hyvin pukeutumistilan seinälle.
Samalla tämä postaus toimikoon vastauksena lukijalle, joka kyseli onko pukkarin muilla seinustoilla,  kuin ovesta näkyvällä, kaappeja. Yritin kuvailla huonetta nyt eri suunnista kuin aikaisemmin.
Makuuhuoneen vastaisen seinustan kulmassa on kaappi, jossa säilytetään niitä epäesteettisesti henkarissa roikkuvia perusvaatteita. Kaapin edessä tai välillä makuuhuoneen puolellakin seikkailee  mallinukke, jonka työnä on toimia naulakkona tai korutelineenä, miten milloinkin.Kaapin vieressä iso Ikean peili ja  seinässä pari tankoa, jossa roikkuu vöitä ja huiveja.Ikean peilin vierestä on käynti peiliseinäiseen meikkipisteeseen, jossa on vesipiste.Avokaapistoseinällä ovat näkösällä kaikki kengät ja laukut sekä miehen paitapuserot ja housut. Kätevä käyttää, kun kaikken näkee heti, mutta kerää tietysti myös pölyä, kun ovet eivät ole suojaamassa. Ja ei, kaikki kenkämme eivät ole Vagabondin, vaikka laatikoiden määrästä niin voisi päätellä. Mustat laatikot ovat tulleet meille ihan muuta kautta :)


Ulosvedettävät laatikot ovat kätevät pienten laukkujen, korurasioiden sekä meikkien säilytykseen.

Ikkunan edessä olevissa lipastoissa säilytetään sukat, alusvaatteet sekä t-paidat ja farkut. Lipastojen päällä on lasilevy ja esillä  osa koruista.
Ja makuuhuoneen oven kautta ulos pukkarista. Näin tuli tehtyä huoneessa täysi kierros. Toivottavasti oli selkeämpi kuvaus kuin aiemmin.

Huutelen vielä loppuun uudelleen eilisen arvonnan voittajaa eli kommentoijaa nimimerkillä MM. Laitatko sähköpostilla tarkempia tietoja, minne kirja postitetaan! Osoitteeni on sisustus@talvitiedesign.com

Jos voittaja ei vastaa muutaman päivän kuluessa, arvon kirjan uudelleen vuosipostauksen kommentoijien kesken.

Mukavaa tiistaita!

-tuija-

20 kommenttia:

 1. Huomenta. Kivalta näyttää ja tilaa löytyy.
  Ottaisin! :)
  / Siru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Siru ja kiitos, ylimääräinen tila tälläiseen käyttöön on kyllä luksusta :)

   Poista
 2. Upea huone, tosi monikäyttöinen ja tilavan oloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hyvän kokoinen tila ja tosiaan, kerrankin oli ylimääräistä tilaa uhrata moiselle "turhuudelle".

   Poista
 3. Onpa hyvä idea tuo tanko noille huiveille. Itselläni ne ovat laatikossa josta myllään esiin jotain uutta kun muistan. Tuossa ne olisivat paremmin esillä. Tankokin olisi, paikka hieman hakusessa...
  Tuo parfyymimainos missä tasapainottelee noita värikkäitä laatikoita on jotenkin aivan ihana. Valkoiset kehykset ovat minusta hyvä valinta siihen, näyttää raikkaalta.
  Mitä yläkerralle kuuluu? Sohva taisi jäädä tuohon teidän makuuhuoneeseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet hyvät ideat säilytykseen vapauttaa juuri sitä laatikko- ja kaappitilaa.
   Yläkerran projekti seisoo tällä hetkellä. Ajatus oli alunperin ottaa tila luentokäyttöön, mutta remontin edetessä tuli vastaan sellaisia ongelmia, kuten lattian kantavuus. Jos tila tulisi ennalta ajateltuun käyttöön, pitäisi lattian kantavuutta vahvistaa olennaisesti. Lisäksi tilasta pitäisi olla toinen poistumistie. Yleensä yhden avautuvista ikkunoista voi tälläiseksi merkitä, ongelma on siinä, että yläkerran ikkunat eivät ole avattavat ja ovat liian pieniä hätäpoistumisteiksi. Ja vaikka muuten poistumisteiksi kävisivätkin, ikkunat sijaitsevat niin korkealla, että vaatisivat alleen tikapuut ja koska rakennus on suojeltu ulkoapäin ei niitä saa laittaa jne.
   Joten summa summarum, tällä hetkellä projekti seisoo ja samoin sohva ;))

   Poista
  2. Juu rakennusmääräykset ovat tuttuja ;) Monta asiaa pitäisi aina ottaa huomioon...
   Etkös sinä todennutkin silloin kun sohvan hankit, että se sopii hyvin tuohon joten ehkä näin on tarkoitus :)

   Poista
  3. Luulen, että sohva siirtyy kuitenkin jossain vaiheessa vinttiin. Vintistä tulee sitten siisti varasto (lue:oma kesämökkini ja hengailutila :))

   Poista
 4. Jestas miten hieno! Musta nuo Lanvinin mainokset on aivan superihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin noista julisteista mahdottomasti :)

   Poista
 5. Ihana huone. Edelleen :) Olen niiiiin kateellinen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ole, tule tänne, niin pidetään pukkaribileet :)

   Poista
 6. Voi että miten hieno! Voin kuvitella itseni tuonne cavan kanssa valitsemaan mekkoa ja asusteita johonkin tyttöjen iltaan. Mii laik!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellä voi pitää myös etkot :)

   Poista
 7. Hei!

  Hienolta näyttää. :) Myös meillä on pukeutumishuone työn alla ja kysyisinkin nyt valaistuksesta. Minkä kelvinmäärän olet valinnut noihin kiskolla kulkeviin lamppuihin? Entä meikkauspisteeseen?

  -Sofia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummankin Kelvinit ovat perus K2700. Pukeutumishuoneen ikkunan sekä halogeenispottien suuren määrän takia, olen tyytyväinen pukkarin valoon ja sen väriin, mutta meikkipisteen valot saisivat kyllä olla tehokkaammat. En ehkä silti vaihda Kelvineitä suuremmaksi, koska tykkään lämpimästä valosta kasvoilla, varsinkin aamuisin. Tehokkuutta täytyy polttimoissa lisätä kyllä.

   Poista
 8. Kiitos vastauksesta! Meillekin tulossa kattoon K2700, mutta meikkipöydän yhteyteen päivänvaloa vastaava lamppu. Tosin tuo valaisin on päällä ainoastaan meikatessa, joten eriparisuus ei haitanne.
  -S-

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!