lauantai 18. toukokuuta 2013

Pihaa ja Purjehdusseuraa


Nopea katsaus lauantaihin. Muutama postaus sitten kerroin pihan laiton osalta mopon karanneen hiukan käsistä. Etkö uskonut? No tässä todisteet :)
Piti vain vähän karsia vanhoja pensaita pois. Nyt pihalla seisoo tällainen!Vanha paviljonki joutaa pois ja tilalle rakennetaan pergola. Samalla viereen rakennetaan istutusalue.Termoruukkuja ja Hakuropajuja. Lopputulosta esittelen sitten, kun tämä joskus on valmis :)Tänään ei kuitenkaan joudeta pihahommiin, vaan ohjelmassa on huseerata teatteriravintola-tapahtuma kunnialla läpi. Esiintyjät saapuvat kohta puolin, joten lähden vastaanottamaan heitä. Mikäli jollain lähellä asuvalla on illan ohjelma hakusessa, tässä vinkki!!Lauantaina 18.5 saadaan Uudenkaupungin Purjehdusseuran Paviljongille mahtavaa ohjelmaa. Mi Grönlund Suomen Kansallisteatterista saapuu paikalle esittämään kiitetellyn monologinsa Norsunluunainen. Keittiömestari Tapio Pääkkö on suunnitellut iltaan sopivia teatterimenuita ja illan kruunaa mieletön Jori Kalliola ja Mustat Silmät bändi. Nyt jos koskaan on ohjelma kohdillaan!
Jos haluat mukaan, tee pöytävaraus numerosta 040 9107 077 ja varmista paikkasi huikeassa teatteriravintola-illassa!
Liput 20€, sisältää ohjelman
Kuljetus lähtee Uudelta-Möljältä klo 17,00, 18,00 ja 18,30edestakaisen merimatkan hinta on 5€-tuija-

8 kommenttia:

 1. Hakuropajut herätti heti kiinnostukset eli kuvia odotellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nuo vartetut pikkupuut kuvassa. Tulevat noihin termoruukkuihin. Plantagenista ostin.

   Poista
 2. Tuo volvo tai joku isompi kumppaninsa saisi käydä meidänkin pihalla pyörähtämässä ;) Koko piha kaipaisi kunnon tasoitusta. Olen kuitenkin nauttinut lämpimästä ja istuttanut vihdoin pari vuotta sitten hankkimani aitataimet. Vielä pukkasivat silmua ja jopa pientä lehteä eli ei lienee syytä huoleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari vuotta sitten hankitut aitataimet... Aika hyvä aikataulu :D

   Poista
  2. Juu ne oli yhdessä multakasassa siirteessä ensimmäisen kesän (liian kuuma kaivella ojia niille). Sitten ystävällinen vesilaitoksen mies tasoitteli sen kasan samalla kun kaiveli meidän tonttiliittymää. Onneksi anoppi pelasti ainakin osan ja laitettiin ne uuteen jemmaan. Sielläkin uhkasivat jäädä multakasan alle (niitä riittää tällä tontilla) joten päätin vihdoinkin laittaa ne rajalle jossa ne toivottavasti ovat turvassa :)

   Poista
  3. Täälläkin odotellaan alkuviikosta multakasaa ja sen jälkeen kuorikatekuormaa :)
   Kun nyt aloin miettimään, niin olihan mullakin joskus pari alppiruusua "säilössä" multakasassa vuoden :)

   Poista
 3. Hih, siellä on tosiaan alettu tekemään hommia vähän isommalla kuokalla! Ja mikä mahtava huvimaja teillä onkaan, mä haluun kanssa ;)

  VastaaPoista
 4. Kerttu, tuo oli joskus ihan kivakin pavijonki, mutta viime kesänä katos repesi palasiksi ja en löydä siihen uutta. Tai löydän, mutta pelkkä katos maksaa saman kuin kokonaan uusi pavoljonki :( Älytöntä, varsinkin kun nuo kankaat eivät kestä yleensä enempää kuin kolme vuotta, sen jälkeen kangas on niin hapero, että repeää tuulesta tai pois otettaessa/päälle laitettaessa.
  Tehdään nyt sitten uusi pergola puusta.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!