torstai 23. toukokuuta 2013

Kukkia ja puutalorakentamista

Nyt kun pihasisustaminen on kiivaimmillaan ja kaikki kynnelle kykenevät miettivät ruukkuihinsa/pihallensa istutuksia, haluan vinkata teille viikonlopun menovinkin.  Nyt tulevana viikonloppuna 25.- 26.5.2013 Uudenkaupungin valtaa jo kolmatta kertaa järjestettävät Kukkamessut.

Tänä vuonna, jo valtakunnallisiksi muodostuneiden, puutarhamessujen teemana ovat harvinaisuudet ja uutuudet eli kaikenlaiset erikoisuudet. Teema tulee korostumaan myös ohjelmistossa, luennoissa ja työnäytöksissä. Messuilla on myyntiä sekä ammattilaisten, että harrastelijoiden toimesta. Sunnuntaina messut huipentuvat ihka ensimmäisiin ammattilaisille suunnatun kesäkukkaistutuksien SM-kilpailuun. Kilpailun tavoitteena on toteuttaa istutettu kestävä kesäkukkaistutus ruukkuun tai muuhun vastaavaan. 

Aarno Kasvin luento
 
Portit Uudenkaupungin Kukkamessuille ovat avoinna lauantaina klo 9-16 ja sunnuntaina  hieman myöhemmin klo 11-16.  Pääsymaksu on edullinen 5 euroa/päivä ja ryhmille on omat etunsa. 
Tämän viikonlopun tapahtumat eivät pääty tähän, vaan samaan aikaan järjestetään perinteikäs Saaristotapahtuma ja Kalarannan markkinat.  Uuteenkaupunkiin rantautuu tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa Saariston Puurakentamisen -tapahtuma, joten tapahtumia, vilskettä ja toivottavasti myös sitä aurinkoa riittää. 

Jos tämä  ainutlaatuinen pieni ja merellinen puutalokaupunki ei ole ennestään tuttu, tarjoaa se nyt oivat puitteet  mahtavalle viikonloppumatkalle!
Oliko hyvin markkinoitu :)
Lisää tietoa löytyy http://www.kukkamessut.fi/index.html

Parasta tässä on se, että messut rakennetaan tuohon meidän naapurissa sijaitsevaan puistoon, joten voin kipaista sinne omalta pihalta niin monta kertaa viikonlopun aikana kuin ikinä kerkiän :)

-tuija-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!