lauantai 13. huhtikuuta 2013

Uudet verhot kirjastoon

Vaikka tänään täällä Uudessakaupungissa on harmaata ja sataa, uskon kevään olevan jo nurkan takana. Kirjaston tummat ja paksummat talviverhot saivat väistyä kevyempien ja vaaleampien tieltä. En yleensä  harrasta  erikseen talvi- ja kesäverhoja, vaan samat roikkuvat ikkunassa kesät talvet, mutta kirjasto on poikkeus.  Tummat verhot ja tummempi matto talvella luovat lämpimän ja pesämäisen tunnelman huoneeseen. Koska nojatuolit asettuvat selkä ikkunaa vasten, on pimeänä vuodenaikana mukavampaa istua  tumman verhon peittäessä ikkunaa selän takana.

Uudet verhot ovat henkäyksen kevyet ja silittämättä siistit (parasta koko jutussa)!Reunoilla on harmaat ja keskellä kaksi valkoista verhoa. Pahin virhe verhojen asettelussa, on säästää kankaassa tai verhojen määrässä, jolloin kauniskin kangas näyttää halvalta.


Verhot olivat valmisverhot ja pituus 250cm on aavistuksen liian pitkä tähän uudempaan osaan taloa. Helma oli huoliteltu vain saumurilla ja tarkoitus on, että jokainen voi lyhentää joko ompelemalla tai liimanauhan avulla  verhot omaan mittaan sopiviksi.  Kuvanottohetkellä verhot ovat vielä lyhentämättä.
Tulipa kerralla valoa lisää kirjastoon. Tervetuloa kevät!

-tuija-6 kommenttia:

 1. Täällä ihastellaan jo uudemman kerran teiän upeaa kirjastohuonetta! :) valaisimet, verhot ja piano.. oi,oi. Tuollaiset valkoiset verhot haluaisin olkkariin! Ehkä se pitäis alkaa metästää niitä eikä aina vain haaveilla ;)

  VastaaPoista
 2. Nuo kustansivat kokonaiset 37€/verho, joten eivät olleet hinnalla pilatut:)

  VastaaPoista
 3. Löysinpä ihanan blogin Rintsikan kautta! Nyt täytyykin kahlata koko blogi läpi! ;) Ihana kokonaisuus, tykkään! Vink. homewhitestar.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tervetuloa Suffeliini. Tulen vastavierailulle :)

   Poista
 4. Hei,mistäpä mahdoit nuo verhot hommata, ihan pakko kysyä
  T. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, verhot ovat Svaneforsin purjerengasverhot ja niitä saa yleisesti sisustusliikkeistä. Omani ostin Uudestakaupungista Gistu-nimisestä sisustus- ja lahjapuodista.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!