maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tv-tasoja joka kukkarolle

Yhdessä lukijan kommentissa sivuttiin ongelmaa, jossa lukija valitteli, ettei tv-tasolle tuntunut blogimaailmassa oikein löytyvän muuta vaihtoehtoa kuin Ikean Bestå. Olen huomannut saman. Melko usein kyseisen kalusteen virkaa hoitaa  Bestå-sarjan palat, mikä sinänsä onkin ihan kelpo sarja monine kokoonpanovaihtoehtoineen. 

Sain kommentista postaus-idean ja  kokosin eri valmistajilta  tv-tasoja edullisimmista hinnakkaampiin, samaan tapaan kuin joissain  sisustuslehdissä. Tässä postauksessa keskityn  modernin muotokielen omaaviin yksilöihin. Useista tasoista on saatavana muitakin värivaihtoehtoja kuin kuvan valkoinen. Kuvien tuotetiedot valmistajan tai myyjän.

Edulliset:

Casa/Maskun Kalustetalo 209€

Mannermainen Casa collection on valmistettu  kennolevystä. Korkeakiiltoinen maalaus antaa sille arvokkaan viimeistellyn ilmeen.

Laatikoissa SoftClose -mekanismi.

Toimitetaan osina.

Korkeus 44cm Leveys 150cm Syvyys 39cmLoft/ Maskun kalustetalo 249€

Skandinavinen Loft on valmistettu kestävästä MDF levystä ja maalattu korkeakiiltoiseksi.

Korkeus 25cmLeveys 180cmSyvyys 39cmedullisten suosikkini
Reno/Asko 259€

RENO tv-taso, L170 x S41 x K37 cm, valkoinen

Janus/Jysk 269e

3 lasiovea korkeak. valk.

Koko kasattuna: Leveys: 180 cm, Korkeus: 51 cm, Syvyys: 44 cm
Materiaali: Lasi, MDF, Kalustelevy
Käsittely: Lakattu
Väri: Valkoinen korkeakiiltoinen
Kasausohje: Itse kasattava


Nauvo/Isku 399€

Taso 135 lasiliukuovin

 Monipuolisesta valikoimasta kokoat olo- tai työhuoneeseen linjakkaan kokonaisuuden.

Tuotteet valmistetaan Iskun tehtailla Lahdessa ja toimitetaan valmiiksi koottuina.


Keskihintaiset:

Nature/Stemma (kuin Muurame, mutta edullisempi)  669€

Nature on upea, valkoiseksi maalattu tuoteperhe laadun ja tyylikkyyden ystäville. Monipuolisen malliston eri osia on helppo yhdistellä yksilöllisiksi kokonaisuuksiksi. Nature-tuotteet valmistetaan Suomessa ja toimitetaan valmiiksi koottuina.
Mitat  leveys 180 cm, syvyys 45 cm, korkeus 48 cm

Nature-viihdekeskus

- liukuovet kirkasta tai etsattua turvalasia
- laatikoissa metalliset, vaimennuksella varustetut liukukiskot
- säädettävä sokkelijalka
- toimitetaan valmiiksi kasattuna


Fermo/Bo Concept 549e

Kaappi kippiovilla, lakattu hiilenharmaa/musta lasi hiilenharmaa/mattamusta tekstuuri lakattu. K45½xL120xS50cm. keskihintaisten suosikkini


Slide/Asko 699€

Pinnoitettua huonekalulevyä, korkeakiiltovalkoinen. Tasossa 2 laatikkoa ja 2 lasista liukuovea

L180 x S39 x K42 cmVaria/ Nurmela oy/ Maskun Kalustetalo 595€ (tarjous 04/13)

Varia-mallistossa näkyvät tämän päivän selkeät sisustustrendit. Suorat linjat, paksut kannet ja laadukas viimeistely yhdistyvät kauniisti Varia-mallistossa.

Saatavissa kolmella eri värillä:
- pähkinä ja musta 839,-
- valkoinen 595,- (tarjous)

Sarjan tuotteet ovat tehtaalla valmiiksi koottuja. Malliston kaikissa tuotteissa on pohjakiinnitteiset piilokiskot.Hintavat:


Toive/ Vepsäläinen 960€

Myös muita värivaihtoehtoja.

L 180 x K 82 x S 41 cm.Maininki/Isku 1196€

tv-taso 2 ltk, 42x100x43 cm, jalava

Maininki-tuoteperheeseen kuuluu erikokoisia säilytyskalusteita, ruokapöytiä ja pikkutuoli sekä penkkejä. Sarjan kalusteita on saatavana luonnonvärisenä joko tammesta tai jalavasta valmistettuna, sekä valkoiseksi, mustaksi tai harmaaksi petsatusta saarnesta valmistettuna.

Kuvan tv-tasossa 2 laatikkoa


Arctic/Voice 1873€ kuvan kokonaisuus

Voice on Ruotsin tunnetuimpia modernien kalusteiden tuottajia. Yritys perustettiin vuonna 1997, mutta sillä on juuret pitkällä smoolantilaisessa kalusteperinteessä. Voice kehittää kalusteita, joissa muotoilu ja käytännöllisyys yhdistyvät, ja ajattomuus ei jää sivuun.
Arcticista voi koota haluamansa kokonaisuuden

ARCTIC 060075 -TASO
Kahdella ovella ja neljällä laatikolla. Mattavalkoisena tai kiiltovalkoisena.
L 240 x K 44 S 50 cm.
Saatavana myös tummaksi petsattu viilu

oma suosikki!


Tyyni/ Valanti 1879€, kuvan kokoonpano


Tyyni sarjasta löytyy taso, senkki ja kaappi. Malleja saa ovilla tai laatikoilla.

Saatavana mattavalkoinen, kiiltovalkoinen, erikoissävyissä ja valkokäsiteltynä saarnena.

Suunnittelija Kirsi Valanti.

Kuvan malli
L 180 x K 54 x S 45 cm.

Hyviä vaihtoehtoja valmistaa myös kotimaiset Nurmela (Arena, Bravo ja Oliivi tasot ja Askon myymä Nurmelan Genesis) , Scanwood ( Riekko ja Metso- tasot), Huonekalutehdas Seppänen oy (PAKSU-tasot), Sope (Roma),  ja tietenkin Muurame.

Toivottavasti löytyi jokaiselle kukkarolle jotain!

Mukavaa maanantaita kaikille!

-tuija-

14 kommenttia:

 1. Jännittyneenä odotin että löytyisikö jotain uutta joka meille menisi. Ei sitä täydellistä valitettavasti löytynyt vieläkään. Meillä haasteen asettaa tason koko, leveyttä kun ei saisi olla kuin max 140cm, 135 olisi ideaali - melkein kaikki valmiit tasot ovat sen 160-180. 120cm sen ehkä sitten on oltava, vaikka mieluummin venyttäisin maksimiin jos vaan jotain löytyisi. Tuo Boconceptin Fermo meillä on ollut ykkösenä mielessä. Toivoisin vaan että sen voisi saada myös valkoisena... Tosin kyllä meille mustakin sopisi hyvin, varsinkin kunhan saadaan lattia valkaistua. Pitää vaan saada jämähtäneet ajtukset uudistettua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh:(
   Fermo on keskihintaisten suosikkini ja ihanasti erillainen kuin nuo valkoisen sarjan edustajat. Mutta jos se valkoinen on mielessä, ymmärrän yskän :)

   Poista
 2. Bestå menee hinnassaan noihin tämän postauksen edullisimpiin, mutta täytyy sanoa, että ei laadultaan. Meille on muutamia Maskun ja Sotkan levykalusteita hankittu, ja jokainen on laitettu eteenpäin niiden naarmuunnuttua tai kolhiinnuttua ihan normaaliarjessa. Todella pahoja pettymyksiä. Sen sijaan Bestå on meillä nyt osoittanut erittäin hyvän hinta-laatusuhteensa, joten olen liittynyt sen puolesta liputtaviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Beståssa on hyvä hinta/laatusuhde ja sen monipuolisuus on ehdoton plussa.

   Poista
 3. Minusta vain viimeinen olisi varteenotettava vaihtoehto Bestållemme, olisi näköjään lähes samankokoinenkin, hintaa lukuunottamatta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valantin kalusteet ovat upeita, valitettavasti hinta ei sitä ole ;)

   Poista
 4. Hyvä postaus jälleen kerran. Me myös joskus etsimme sopivaa tv-tasoa, aika laihoin tuloksin. Suosikkisi (joka on omakin lemppari näistä) on ainoa yhtä yksinkertainen kuin Beståsta saa :) Ja hintaeroa alkaakin olemaan aika tavalla. Se on kyllä helposti selitettävissä tuo Beståjen suosio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Ikean Bestå on ollut monen pienen budjetin pelastus, siinä missä Pax on ollut sitä vaatekaappien osalta.

   Poista
 5. Hyvä postaus. Tällasta olisin viisi vuotta sitten tarvinnut neuvoksi, kun muutimme. Ikeat oli silloin niin kaukana, niin päädyimme tuohon Maskun Nurmelan Vario tv tasoon. Ostimme myös kaksi samaan sarjaan kuuluvaa kolmella laatikolla olevaa lipastoa. Hyvä ostos tuli silloin tehtyä.
  Meillä on ruokapöytä samassa tilassa noiden tasojen kanssa. Pöytä on Iskun 140x140 korkeakiltoinen valkea, jossa on samanlainen paksu pöytätaso, nimeä en nyt muista, mutta hyvin sopivat yhteen.
  Pitäänee vinkata tytärtä lukemaan postaus, heille hyvin ajankohtainen.
  Kiitos!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Nurmelan kalusteet ovat laadukkaita ja muokattavissa myös moneksi. Kotimaisuudesta myös plussaa :)
   Hyvä, jos postaus hyödyttää jotakuta päätöksen teossa, nämä ovat aina kuitenkin jonkin verran aikaa vieviä postauksia.

   Poista
 6. Mielenkiintoinen postaus! Meillä on Muuramen tv-taso (ja muitakin Muuramen kalusteita lasten- ja työhuoneessa) eikä niiden laatu mielestämme aina valitettavasti kohtaa hinnan kanssa. Todella kauniita ja ajattomia ovat kyllä, ja siksi ne onkin meille hankittu. Nature/Stemma ei mielestäni näytä yhtä tyylikkäältä; blogin kuvan perusteella muodot ovat jotenkin pehmeämmät. Muuramessa pidän myös erityisesti siitä, että osat ovat muokattavissa / irrotettavissa toisistaan. Esimerkiksi nykyinen tv-tasomme (koostuu kolmesta makromupista (?) telejalalla) tullee palvelemaan uudessa kodissamme yöpöytinä (vaihdamme vain sokkelit niihin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin löytyy tv-tasona ikivanhat Muuramet. Päälle teetin etsatun lasilevyn peittämään pahimpaa kulumaa. Muuramen paras puoli on mielestäni juuri tuo monikäyttöisyys, tänään yöpöytänä, huomenna tv-tasona. Se mikä Muuramessa harmittaa on, että tuon hintaluokan kalusteet joutuu tänä päivänä kokoamaan itse. Kyllä tuohon hintaan moduulien tulisi olla valmiiksi kasattuna.

   Nature, kuten yleensä suurin osa muistakin kalusteista, näyttää luonnossa kauniimmalta kuin kuvassa. Joten kuvan antamaan vaikutelmaan, ei täysin kannata luottaa. Naturekin on minusta kaunis kaluste luonnossa.

   Poista
 7. Tämä oli todella hyödyllinen ja mielenkiintoinen postaus. Samanlaista toivoisin ruokapöydän tuoleista :) -Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että kiinnostaa :) Laitan toiveen korvan taakse ja teen sellaisen postauksen, kun aika antaa myöten.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!