tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pyykkikoria etsimässä

Etsiskelin edustuskelpoista pyykkikoria juniorin huoneeseen välttääksemme joka päiväisen riidan aiheen, lattialla makaavat vaatteet. Jaan tulokset teidän kanssanne, mikäli jonkun muunkin lapsi sattuisi olemaan yhtä huonosti kasvatettu ;) tai jos vaikka muuten olisit uutta pyykkikoria vailla.


VANERIKKO PYYKKIKORI korkeus 72 cm
halkaisija 37 cm
+ lukuisia värivaihtoehtoja
+ varustettu puuvillakankaisella suljettavalla pyykkipussilla, joka voidaan kuljettaa sisältöineen muualle pestäväksi
+ puuta (vaneria)
+ iso, mahtuu paljon pyykkiä
+ tyylikäs ulkonäkö

- hinta ei näy sivuilla
- onko tähän kansi?


täältä
MAKIKO PYYKKIKORI


Kannellinen pyykkikori, kangasvuori valkoinen, lilakuviollinen puuvillaa

+ kaksi kokoa : S (korkeus 55 cm, halkaisija n. 37 cm)        42€
 L (korkeus 59cm ja halaksija n. 44 cm)                               49€                  
+ ei heti arvaa pyykkikoriksi
+ näyttää aidosti vanhalta
+ kohtuu hintainen

- onko liian rustiikki
- kissat saattaisivat luulla uudeksi raapimispuuksi


täältäVIPP 441 PYYKKIKORI,  418€


Materiaali: ruostumaton teräs, alumiini ja kumi

Mitat: korkeus 69cm ja ø 39cm, 75 litraa.

Värit: musta ja valkoinen  

+ tyylikäs klassikko
+ taatusti ikuinen kestoltaan

- hinta
- seuraavaksi pitää saada sarjan poljinroskis ja sitten...KALAHARI PYYKKIKORI, Reisenthel  43€

Mitat: 40 x 60 x 40, tilavuus 70 L, kantavuus max. 15 kg


+ reilun kokoinen
+ kevyt itsessään
+ tukevat kädensijat
+ päällä kiristettävä verkko
+ useita värejä

- pehmeä, painuuko tyhjänä kasaan ajan mittaan
- ei kanttaHIDEAWAY, Muuto 99€ - 129€ ( hurja hintahaitari)


Materiaali: kumipäällysteinen muovi
Korkeus: 51,3cm
Halkaisija: 37,4cm

+ kaunis muoto
+ kannellinen
+ kannen saa reunaan kiinni
+ voi käyttää myöhemmin vaikka roskiksena

- pienehkö
- tuota keltaista väriä ei enää saa vai, häh?


Olisin päätynyt tähän, mutta eikö tuota keltaista enää saa mistään?  Löydän vain harmaan, mustan ja vihreän!
Väistyn takavasemmalle näyttelemään alahampaitani :(

-tuija-

12 kommenttia:

 1. Täältä ääni Vippille tai Muuton Hideaway-kopalle. Melkein kallistuisin Vippiin, koska Muuto on mielestäni melko matala ja pieni, kun sen livenä näin. Tyhmä kysymys, mutta miten pyykit kulkeutuu tuosta kopasta pesuun..

  Meillä on tällä hetkellä likapyykkiä varten kaksi ikean isoa muovilaatikkoa. Tämän asunnon kylpyhuone/wc on niin pieni, että pinottavat laatikot oli edullisin ja kätevin vaihtoehto. Lisäksi myös nyt pyykit pysyy kuivina, vaikka suihku roiskuu ihan vieressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vipp on kyllä kaunis, mutta jumalattoman hintainen pyykkikoriksi. Ennemmin satsaisin sarjan poljinroskikseen. Muuton ongelma saattaa olla juuri tuo koko, mutta sillä taidetaan mennä. Harmi ettei tuota keltaista enää saa, täytyy kai sitten ostaa harmaa tai musta.

   Kyllä ne pyykit tähänkin asti ovat kehoituksesta siirtyneet kodariin, lojuttuaan ensin muutaman päivän huoneen lattialla. Jospa ne nyt makoilisivat sen ajan tuossa pyykkikorissa ja sitten siirtyisivä (kehoituksesta) kodariin. Mene ja tiedä, saattaa olla toiveajattelua :)

   Poista
  2. Vippin roskis olisi kyllä hieno, mutta olen miettinyt, onko se riittävän iso halkaisijaltaan.. Pitäisi joskus katsoa tarkemmin niin ei tarvitsisi miettiä :D
   Oletko kysynyt esim. Sisustuksen Koodista tai muusta liikkeestä, ettei keltaista tosiaan saa enää tilautta ym.?

   Poista
  3. En vielä soittanut Koodiin. Hain läpi nuo omat toimittajani ja sieltä ei löytynyt. Ainoa keino taitaa olla löytää jostain vanhaa mallistoa oleva keltainen.

   Poista
 2. Tuo keltainen on myös minun suosikki! Meillä on käytössä ne IKEAn tynnyrit, ainut miinus että kantta täytyy pitää raollaan (silloin kun ei ole vieraita ;) ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onko siis liian tiivis vai? Mitenkähän tuon Muuton laita mahtaa olla?

   Poista
  2. Joo, se on liian tiivis. Vaikkei sinne laittaisikaan hikisiä vaatteita niin silti ällöttää kaivaa niitä alimmaisia :/

   Poista
 3. Hei!

  Löysin blogisi viikonloppuna, ja aika kului kuin siivillä kun lueskelin kaikki tekemäsi vanhat postaukset. Pakko ihailla upeaa taloanne, erittäin hyvällä ja varmalla maulla toteutettua sisustusta, sekä sinnikkyyttänne remontoinnin suhteen. Useassa postauksessa oli myös erittäin hyviä käytännön vinkkejä sisustamiseen liittyen, huomaa että on ammattilainen asialla!

  Opiskelen muotoilijaksi, ja työnkuvani tulee toivon mukaan olemaan tulevaisuudessa sisustussuunnittelija. Minua kiinnostaisi tietää missä ja milloin olet opiskellut, ja kuinka makusi hioitui ja muuttui opiskelujen myötä/jälkeen? Mainitsit myös jossain postauksessa, että sisustustyylisi on kokenut useamman muutoksen ennen nykyistä, ja olisi mielenkiintoista nähdä kuvia näistä aikaisemmista kokeiluista? :)

  Pakko vielä mainita loppuun, että täältäkin löytyy vannoutunut kissaihminen. Jaan myös innostuksesi taiteeseen, sekä vanhoihin kalusteisiin sekä niiden tuunaamiseen. Joten iso kiitos inspiroivasta blgistasi!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei minuakin kiinnostaa tämä kovasti!! Ehdotankin Tuijalle postausta aiheesta "miten minusta tuli sisustussuunnittelija" :)

   Poista
  2. Hei Anonyymi,

   kiva kuulla, että blogini on inspiroinut ja kiinnostanut.
   En niinkään koe, että perusmakuni olisi muuttunut paljoakaan vuosien myötä, vaan olen aina suosinut selkeää ja modernia linjaa. Olen myös silti aina rakastanut vanhoja kalusteita, mutta se, kuinka paljon lisään niitä sisustukseen, on vaihdellut ajan mittaan. Nuorempana kaksikymppisenä oli suurin osa kalusteista vanhoja ja rinnalla vähän uutta ja askeettista. Iän myötä asetelma on kääntynyt toisin päin ja suoria linjoja on enemmän ja vanhat kalusteet ovat toimineet mausteena. Nyt täällä uudessa kodissa taitaa uudet ja vanhat kalusteet mennä fifty-fifty. Asiakastöissä oman maun muuttuminen sen sijaan ei juurikaan tietysti näy.
   Olen nuoruudessani ensin tehnyt ihan muita töitä ja lähtenyt opiskelemaan sisustusalaa vasta myöhemmin. Koko nuoruuteni ja muun työurani aikana opiskelin itsenäisesti sisustamista, mutta jostain syystä en tajunnut suunnittelun voivan muuttua ammatikseni. Sisustussuunnittelua lähdin varsinaisesti opiskelemaan kaksituhatluvun alussa ja valmistuin ensin sisustusartesaaniksi. Valmistumiseni jälkeen olen opiskellut lisää mm. AMK: ssa visuaalista suunnittelua ja suorittanut ammatissa jo toimille tarkoitettuja erinäisiä sisustusalan täydennyskursseja . Oma suunnittelutoimistoni (8 vuotta) on luonnollisesti toiminut parhaana kouluna alalle. Minulla on myös vahva rakennustausta ja sitä kautta oma tyylini sisustaa on varsin käytännönläheistä ja keskityn aina vahvasti myös toiminnalliseen puoleen. Estetiikkaa on helppo lisätä lopputulokseen kunhan käytännöllisyys ja rakennusmateriaalit ovat kunnossa. Hyvällä suunnittelijalla on mielestäni oltava vahva osaaminen tekniikoista ja materiaaleista. Olen myös toiminut alan kouluttajana vuosia ja sitä kautta oma tieto-taito on laajentunutt valtavasti. Sanotaankin, ettei mikään opeta niin paljon kuin opettaminen. Ikinä tähän ammattiin ei voi sanoa olevansa valmis ja kaiken oppinut, vaan nöyränä on mentävä eteen päin ja opiskeltava koko ajan lisää. Tsemppiä kovasti opintoihisi!

   Tässä myös Elinalle vastaus :)

   Poista
 4. Meillä on ollut ties millaista kangaspussia ja tynnyriä/astiaa, poika vaan uskollisesti kasaa sohvalleen likapyykin ;) Mutta noista olisi tuo Muuto suosikkini, värinä musta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heta, nyt kyllä et romuta mun suuria suunnitelmia ;DD
   Haluan uskoa, että homma toimii ja jos ei niin, sitten tehdään Muutosta roskis :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!