maanantai 1. huhtikuuta 2013

Palasia lauantailta

Vielä yksi postaus Pop Upista, jotta saan tunnelman ja tapahtuman taltioitua tuoreeltaan. Aurinko helli Uuttakaupunkia lauantaina  ja pieni kaupunki kuhisi  ihmisistä. Se ei aina ole selvää näin kevät-talvella ja varsinkin tämän koko luokan kaupungissa. Meidänkin osalta päivä oli onnistunut ja mielenkiintoisia kävijöitä riitti tasaisesti  koko päivän. Yksi ilon aihe oli, kun mahtavan Rintsikka blogin Oona ja Petterikin saapuivat paikalle.  Näin blogimaailma yhdistää toisilleen vieraita, mutta samanhenkisiä ihmisiä.

Niin kuin aiemmin kerroinkin, meillä oli esillä keraamikko/taiteilija Auli Sormusen veistoksia sekä guassitöitä ja muutaman työn haluan jakaa myös teidän kanssanne. Tämä alla oleva teos "Kerjäläinen",  ihastutti varsin monia kävijöitä. Veistos oli esillä  provosoivasti tarjoilupöydällä, kumartaen anovasti jokaiselle herkuttelijalle. Onnistuin nappaamaan kuvan varsin dramaattisessa iltapäivän valossa ja mielestäni kuvassa on kaunis varjo ja vangitseva tunnelma.

Alla olevista kuvista, macaron ja pöytäkuvaa lukuunottamatta,  kiitos Petterille!Onneksi tänään on  vielä  vapaata. Tiistaina sitten paluu sorvin ja normaalin arjen pariin!

-tuija-

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä mukava käydä ja nähdä teidän upeasti remontoitu kotinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ilo oli molemminpuolinen!

   Poista
  2. Ai niin, haluan muuten sen mango-lime-kanan sekä kookosmarenkien ohjeen, jos vaan jossain kohtaa ehdit laittamaan? :)

   Poista
  3. laitan reseptit sähköpostiinne kunhan ehdin :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!