tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kukkia ja tilaajalahjoja

Vihreän kaipuuseen helpotusta toi Lidlistä kotiin kannettu Hortensia ja muutama päivä myöhemmin toi postipoika  tullessaan paketin, jonka sisällön väri sattui matsaamaan aika kivasti tuohon kasviin. Pienet ovat joskus arjen ilot. Huopainen Old News lehtiteline taisi olla Dekon tilaajalahja, kerrankin kiva sellainen. En oikein innostu niistä Aasiasta rahdatuista silkkihuiveista, mitkä maksavat Thaimaasta euron ja täällä niitä markkinoidaan kymmenien eurojen arvoisina upeina tilaajalahjoina.Vihreät päätyivät vierashuoneeseen, jossa väri ympäristön valkoisuuden ja valoisuuden takia pääsee erityisesti edukseen.
Tarkennus osui kuvassa oveen, josta näette, ettei niiden kunnostus ole edennyt ajatusta pidemmälle!


Kenen muun alkoi tehdä mieli Mojitoa  ;D

-tuija-4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Minäkin kannoin yks päivä hortensian kotiin, niin näyttävä kukka että en muita kukkia olkkariin tarviikaan :)
  Ps. Mojito, nam nam!!

  VastaaPoista
 2. Pihalla olen vuosia ruukuissa Hortensioita kasvattanut, nyt vasta ekaa kertaa sisälle ostin. Kukinto näyttääkin kestävän sisällä monta kertaa kauemmin kuin ulkona sään armoilla.
  Mojito onkin lähes ainoa "terävä" mitä saan alas, mutta se onkin sitten tosi hyvää ;) ja niin kivan raikkaan värinen.

  VastaaPoista
 3. En ole Mojiton ystävä, mutta kesä tuli mieleen :) ja se, että voisikin kantaa kellarissa talvehtivat hortensiat kuistille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah,tuo talvettaminen jäi onneksi pois, kun muutimme tänne. Ei sillä, että siitä mitään hyötyä olisi ollut menneinä vuosinakaan. Aina toin kukat joko liian aikaisin ulos, tai vastaavasti unohdin tuoda ollenkaan ;)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!