lauantai 16. maaliskuuta 2013

Vintti pimeenä

Lauantai-iltapäivää! Tällä hetkellä elämä pyörii niin tiiviisti työn tai vaihtoehtoisesti vintin kunnostuksen ympärillä, että valitettavasti postauksetkin ovat enemmän tai vähemmän painottuneet sinne vintin suuntaan. Toivottavasti ei kyllästytä.
Tilannekuva vintistä nyt näyttää tältä. Ja ne, jotka eivät tiedä mistä aloitettiin, näkevät alkutilanteen täältä. Tavaroita on saatu karsittua pois ja ennen perällä olleen huoneen väliseinä on kaadettu. Ensi alkuun ajattelimme säilyttää vintillä kaksi erillistä huonetta, mutta kun huomasin seinän plokkaavan auringonvalon aika tehokkaasti vain pieneen huoneeseen, päädyin väliseinän purkuun. Nyt pienistä ikkunoista pääsee valo koko tilaan.Tila on kokonaisuudessaan reilut 32m2 ja nekin neliöt ovat täynnä vinoja tukiparruja. Myös lattia tulee olemaan useassa eri korossa, johtuen putkista ja ilmastointikanavista.
Katto on pulpettikatto ja siksi viettää toiseen suuntaan, kuvaaja ei ole humalassa ;)Tämän päivän operaatio on ollut loppujen pulunp****jen hiominen pois lattiasta. Tässä vielä iloinen ennen kuva. Nam!!
Vinttiin on siis tulossa yritykseni pieni koulutus ja luentotila ja ilmeeltään se tulee olemaan rento, kodikas ja haluan ihmisten viihtyvän siellä ja istuvan mukavasti. Yläkertaan ei ole tulossa mitään uusia design-jakkaroita vaan pehmeitä upottavia vanhoja vintage sohvia ja nojatuoleja. Olen arponut nyt mielessäni Emma-kaluston, Pormestarin kaluston ja Chippendalekaluston kesken. En tiedä vielä, riippuu paljolti kaluston verhoilun väristä. Lisäksi haluaisin tilaan vanhoja, patinoitunutta nahkaa olevia nojatuoleja. Valaistus saisi olla toteutettu teatterimaisesti useasta eri lähteestä.Jos tulisit kuuntelemaan luentoani, mitä toiveita sinulla olisi, loistavan (luonnollisesti) luennon lisäksi?

-tuija-14 kommenttia:

 1. Tuollaisessa tilassa olisi varmasti u p e a a istua kuuntelemassa luentoa! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irina, toivotaan! Ratkaistava on monta ongelmaa vielä, mutta uskon minäkin hyvään lopputulokseen:)

   Poista
 2. En malta oottaa lopputulosta ;) tuosta tulee varmasti aivan mahtava tila! voisin tulla luennolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :))
   Täytyy järjestää lukijamatka luennolle!

   Poista
 3. Tuollaisessa tilassa viihtyisiä varmasti - ja se olisi virkistävän erilainen kuin muut vastaavat, designilla kalustetut tilat. Muista ilmoitella luennoista täälläkin, olisi kiva tulla kuuntelemaan (vaikka matkaa kieltämättä sinne vähän onkin). Ja voi p***** tuolle pulunp****lle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, p*****e!! Mutta onneksi voiton puolella.
   Ja joo ilmoittelen, tulette kimppabussilla sitte ;)

   Poista
 4. Vau, voin vain kuvitella miten upea vintti tuosta tulee! Tsemppiä järkkäilyihin ja lopputulosta odotellen!

  VastaaPoista
 5. Tiedän, että sisustaisit sen juuri oikealla tavalla. Eli paikka ois sopivan kotoisa ja lämmin. Auttoiko? ;)

  VastaaPoista
 6. Mä jäin vaan miettimään, että mitäs kivaa luentoa pääsisin kuuntelemaan :) Vintistä tulee varmasti hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs luentoa toivoisit? Sulla ei oo edes pitkä matka :)

   Poista
  2. Hmmmm... varmasti olisi montaakin lajia, mistä kuulisin mielelläni... Mutta enpä osaa näin äkkiseltään suoraa toivetta heittää. :)

   Poista
  3. No ei kiirettä, vintti ei ole valmis vielä ;))

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!