tiistai 5. maaliskuuta 2013

Vihreää

Kevään pastelliväreille ei edelleenkään tämä muori  lämpene. Ilmeisesti ne värit on jo niin koettu kertaalleen 90-luvun alussa, ettei paluuta niihin enään ole.  Muutenkin olen enemmän puhtaiden ja voimakkaampien värien ystävä ja siksipä näistä uusista kevään väreistä  lämpenen ehdottomasti enemmän tälle vihreälle.

Skandinavian Deko lehden kuviin Susanna Vento on stailannut kaikki kevään kuumat materiaalit ja kuosit marmorista pellavaruutuihin ja koivuvanerista kupariin.


Ja täytyy sanoa, että kokonaisuus toimii hyvin. Seinän sävy Tikkurila Symphony M442 on kuvassa harmaaseen taittavampi, mutta maalikartassa enemmän syvän tumman  vihreä.Keräsin kollaasiksi sivun tuotteet. Tom Dixonin Copper shade-valaisin, Hayn ruutulakanat, carraran marmoria Loimaan kiveltä, &traditionin mass light ruskealla marmorikannalla ja koivuvaneria Bauhausista.  Omaksi ilokseni lisäsin kontrastiväriksi iki-ihanan Vitran House birdin (jota siis en ole vieläkään saanut, vaikka vedonlyönnin voittaneena sen piti saapua luokseni, höh!)

Pastellit vai joku muu?

-tuija-

6 kommenttia:

 1. Mullekin joku muu. Marmori ja metallit kelpaavat hyvin.

  VastaaPoista
 2. Tuo vihreän sävy on muuten todella tyylikäs tuossa esimerkkikuvassa. Menee kaveriksi tummempi harmaakin. Moniko uskaltaa maalata seinän vihreäksi?

  Itselle marmori nou, koivuvaneri jees :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsopas tänne. täältä löytyy jo vihreä seinä :)

   http://weekdaycarnival.blogspot.fi/2013/03/villaa-ja-vihreaa.html

   Poista
 3. Pastellit ei oikein tunnu istuvan meille, mutta marmori, vaneri ja kupari kiehtovat. Olen ihaillen katsellut myös tuota wkdycrnvl:n seinää. Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat materiaalit kiehtovat ja eritoten tuo vihreä väri, rauhallisen kaunista. Ei liikaa yritystä!
   Täällä lounais-rannikolla paistaakin aurinko täydeltä terältä, ihanaa ja energisoivaa. Mukavaa loppuviikkoa sinullekin Mervi!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!