keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskoristeita

Tiedättekö ihmistyypin joka huseeraa joka paikassa, on kaikessa aina mukana ja joka ei osaa sanoa ei, vaan innostuu kaikesta uudesta ja on heti messissä, mitä ikinä joku ehdottaakin? Meillä asuu yksi sellainen, ja ei, se ei ole mieheni! Vailtettavasti!
Lauantaisen Pop up tapahtuman ja pääsiäisen järjestelyjen  lisäksi, pitää hoitaa vielä jokunen asiakastapaaminen,  tänään vaihtaa kaupunkia päiväksi ja blogiinkin olisi kiva saada jotain selväjärkistä juttua.
Välillä (taas) näin, mutta näillä mennään nyt hetki, malttakaa mielenne. Etsiskelin kivoja pääsiäiskoristeluja teille ja itselleni inspiraation lähteeksi netin syövereistä. Vaikka pidän keltaisesta väristä tehosteena, en pidä sen värisistä kukista. Keltaiset narsisissit tai  tulppaanit eivät korista meillä kotia, vaan jotain muuta pitää keksiä. Koska lapsetkin ovat jo sen iän ohittaneet, ei meillä kylvetä myöskään pääsisäisruohoa kissojen syötäväksi eikä  noitia ja tipuja tule näkymään
.
 Nämä munankuoriin tehdyt koristeet ja kimput ovat suloisia.


Tämä taitaa nousta suosikki-ideaksi. Yksittäisiä kukkia ja oksia, omiin lasipulloihin tai -purkkeihin aseteltuna kuitenkin ryhmäksi. Tässä taitaa olla ainakin jaloleinikkejä, tulppaaneita, akileijoja ja kirsikkapuunoksa(?)
Korjatkaa fiksummat!
Risupesä ja paaaljon tulppaaneja ja narsisseja.Värjättyjä munia ja kukkia.

Vihreää ja valkoistaTämä kimppu voisi eksyä meillekin. Yksinkertainen,  raikas ja  helppo toteuttaa itsekin. Olen aina pitänyt vihreän ja valkoisen yhdistelmästä kimpuissa.
Minkälaisia koristeita teillä laitetaan pääsiäiseksi? Mielellään saa jakaa linkkejä kuviin kommenttilaatikossa. Voin sitten rehellisesti varastaa parhaat ideat ;)

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Kaikkea ihanaa olit löytänyt. Meidän koristelut taitaa melkein kaikki löytyä jo blogista :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania ideoita. Täältä ei tule nyt vinkkiä pääsiäisideoista vaan heitänpä sinua haasteella http://villalumituisku.blogspot.fi/2013/03/kaaos-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Ha haa, kiitos Lumi. Toteutan kunhan tämä tilanne hetkeksi rauhoittuu :)

  VastaaPoista
 4. Voi että tuo valkoisessa maljakossa oleva kukkakimppu on ihana! Meillä on koristeet minimissä. Kukkakimpun ostan ja haen pajunkissoja.

  VastaaPoista
 5. Sain naistenpäivänä puolisolta keltaisia tulppaaneja ja en tiedä miten oisin kiittänyt... En pidä keltaisista kukista myöskään! Valkoinen perunanarsissi, pari ruohoa ja munat plus rakeet tuo meille tarpeeksi pääsiäistä. Ja harmaata eteistä piristää lasten askartelemat tiput (keltaiset, mutta menettelee).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, keltaisia kukkia mieheltä!! No, totta puhuen, olen kouluttanut omani jo niin hyvin, ettei meille koskaan eksy muuta kuin valkoisia ja kimpun mallikin on jo oikea lähes aina ;)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!