tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pääsiäisenä Popsahtaa!

Tulevana lauantaina Uudessakaupungissa popsahtaa toisen kerran Pop Up Uusikaupunki tapahtuma. Tällä kertaa edellistä laajempana,  mukana 33. eri pop up pistettä. Myös me!! Talomme on kohde nro 33. ja pop up-nimemme Kupliva TaideTalo.


Pop Up- nimellämme  on monta merkitystä. TaideTalon Taide osuus tulee siitä, että ennen talon ostoa, se toimi viimeiset vajaat kymmenen vuotta Taidetalo Ars Aarraksena ja tätä muistoa olemme vaalineet tuomalla taiteen taloon vielä kerran! (ainakin kerran, en lupaa sen jäävän tähän)
 Keraamikko ja taiteilija Auli Sormunen tuo  kotiimme esille muutamia töitään, sekä veistoksia, että guassitekniikalla toteutettuja tauluja.
Nimen Talo-sana painottuu kotiin, asumiseen ja rakentamiseen sekä yritykseni osaamiseen. Sanalla haluamme korostaa talon muutosta yksityiskodiksi  ja suunnittelutoimistoksi.  Tapahtumassa esittelemme kotimme  remonntivaiheita kuvin ja kierroksin. Kerromme talon historiasta, remonttivaiheista sekä asioista jotka vaikuttvat rakennuksen nykyiseen henkeen ja ulkonäköön.


Ja mikään ei ole niin hyvää, etteikö lasi kuohuvaa ja pikkupurtava tekisi siitä entistä parempaa!! Lipun hinta on 8€ ja kattaa kaiken edellämainitun. Joten Tervetuloa nauttimaan taiteesta, sisustuksesta ja lasista kuohuvaa kera pikkusuolaisen!

-tuija-

10 kommenttia:

 1. mmm... pitäisikö sitä piipahtaa teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja päiväkin on siis lauantai eikä sunnuntai niinkuin ensin väitin tekstissä :)

   Poista
  2. No sehän vaan passaa, meillä kun olisi ollut illallisen siirtäminen sunnuntailta pois muuten :)

   Poista
 2. Kuulostaapa mukavalta tapahtumalta! Jos ei olisi reilun 6 tunnin ajomatka suuntansa, niin piipahtaisin kyllä ;)

  VastaaPoista
 3. Oi, kuulostaa ihanalta kokonaisuudelta! Hienoa, kun avaatte kotinne ovet ja remppatarinat kaupunkilaisille & kiinnostuneille.

  Pitäisiköhän meidänkin suunnata auto lauantaina Turusta kohti Ukia... :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!