sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kalustekierros päätökseen

Sunnuntai käynnistyi meillä auringon paisteesta huolimatta "piiri pieni pyöri leikillä" sisällä. Muistatteko kun vanha ruokapöytä siirtyi uuden itsetehdyn tieltä työhuoneeseen, joutui työhuoneen 30-luvun funkkispöytä häpeämään makuuhuoneemme nurkkaan. Tänään kalustekierto saatiin vihdoin päätökseen, kun siirsin funkkispöydän pojan huoneeseen kuluneen valkoisen pöydän tilalle.

Musta pöytä luo paremman kontrastin valkoista seinää vasten ja tilan korkeus korostuu pienemmän kalusteen  johdosta. Pidän myös vanhan kalusteen huoneeseen tuomasta karaktääristä, ehdottomasti luonteekkaampi kuin valkoinen suoralinjainen edeltäjänsä.

Tietokone on pakon sanelemana nostettu jakkaroille, ettei se keräisi pölyä lattialta. Kamalan näköinen, mutta  minkäs teet!
Vuoteen helmalakana on pesussa ja sängyn yläpuolinen seinä kaipaa jotain personointia...joten hahmottelin photarilla äkkiä seinälle kokeeksi taulukollaasin! Huomatkaa vihreän hiipiminen kotiimme.Huone kerrallaan hioutuu parempaan persoonalliseen ilmeeseensä! Me like, entäs sinä?

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Kyllä vaan, hyvältä näyttää! Käytännöllinen ja persoonallinen huone, tuntuu, että tekisi mieli kääntyillä huoneessa, että mitä missäkin on. Olisipa muuten poikani huone edes joskus noin siisti ;)

  VastaaPoista
 2. Huone on kohtuullisen kapea ja siten hankala kuvattava. Kuvasta ulos jäävälle seinälle asettuvat vain keltainen pukukaappi ja korkeakiiltoiset valkoiset kiintokaapistot. Ja helpottaako jos kerron, että ennen kuvien ottoa siivosin kyllä ;)

  VastaaPoista
 3. Upea kokonaisuus taasen! Jos oletkin ehtinyt kertoa, niin minulya meni ohi, että mikä tuo tuoli on?:) Meillä olisi kohta edessä uusi työtuolin etsintä nimittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on ikean skvursta, valkoisella keinonahalla. Tuoli on muuten pysynyt ihmeenkin hyvänä, mutta istuintyynyn valkoinen keinonahka on jonkin verran tummunut. Saattaa kyllä lähteä ihmesienellä poiskin, mutta meidän siivooja ei ole kokeillut (minä). Tuoli on hyvä istua.

   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20121647/#/40073179

   Poista
 4. Hei, ehkä tyhmä kysymys, mutta onko tuo kissataulu uniikki? Vai myydäänkö niitä jossain? Sulla on ihan super-asiallinen sisustusmaku ja taito tehä juttuja! Bongasin sun blogin viikko sitten, olen koukussa. Näin kisuperheellisenä myös olen saanut hyviä vinkkejä sinulta esim. miten saada rumat hiekkalaatikot piiloon yms. Mahtavaa -jatka eteenpäin! Rauma kuittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Rauma ja siellä Ann :)
   Kiitos sanoistasi, ne lämmittävät mieltä. Taulun olen maalannut itse, siinä on edesmennyt kissamme Louis. Tein taulun vanhaan kotiimme peittämään siellä olevaa valtavaa sähkötaulua, nyt toimittaa vaan "taiteen" virkaa :)

   Poista
 5. Oi jestas -oisinpa itsekin noin taitava maalari ;) No, ei auta muu kun jatkaa etsintää tyylikkäiden taulujen suhteen. Itselläni seinät ammottavat valtavaa tyhjyyttä kotona -eli jotain niille pitäisi kyllä keksiä. Miehini sanoo, että näyttää sairaalalta. Taidelainaamoa voisin kyllä ajatella.

  VastaaPoista
 6. Taidelainaamot ovat kätevä juttu, suosittelen! Toiseksi, oletko varma ettet osaa itse? En koe osaavani oikeasti maalata, mutta silti rohkeasti vaan kokeilen ja välillä saa jotain seinällekin. Aloita abstraktista värien sekoittelusta ja ehkä huomaatkin osaavasi enemmän kuin luulet :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!