sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Emerald green II

Aiemmin kerroin, etten lämpene pastelliväreille ja mieli ei ole mihinkään muuttunut. Vihreään väriin sen sijaan kehitin pienoisen pakkomielteen, mutta mitään siihen suuntaankaan ei vastaan ole tullut valmiina ja hyvä niin! En kannata mielivaltaista ostostelua vain trendien jahtaamisen takia. Tämä taas tarkoitti sitä, että jouduin itse töihin. Kaivoin esiin vanhat valkoiset tyynynpäälliset sekä kangasvärit ja painoin niihin haluamani kuvion. Kuvion inspiraatio tuli Pian Wallenin Cross huovasta.

Tyynyt laitoin vierashuoneeseen, josta on näkymä olohuoneeseen. Siitä niitä voi halutessaan vilkuilla, mutta tyynyt eivät ole kuitenkaan esillä koko aikaa. Viherkasvien kanssa, näistä huoneeseen tuli juuri oikea määrä kaipaamaani vihreää.

No nih, yksi pakkomielle vähemmän. Seuraavaa odotellessa. Ai niin, se onkin jo!

-tuija-

16 kommenttia:

 1. wau, niin upea vierashuone! Ja tyynyistä tuli tosi kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onni on erillinen vierashuone. Meillä ei ole koskaan käynyt näin paljon yövieraita, kun huoneen valmistumisen jälkeen. Huoletonta ja vieraillekin varmasti mukavaa, kun saa tarvittaessa myös vetäytyä omaan huoneeseen :)

   Poista
 2. Koukku-henkari -systeemi toimii teilläkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukut ovat jäänne ajalta jolloin huone oli vielä pojan huone, mutta henkari toimii paremmin ;)

   Poista
 3. Aika siistit! On kyllä komea tuo vierashuonekin. Silmä lepää :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista, tekisi mieli mennä torkuille tuonne rastityynyjen keskelle!! :D
  Olen vähän samalla linjalla pastellien kanssa, tosin minulle ne iskevät kevääseen liittyen vaatetuksessa, mutta koti on koti, enkä halua sitä muuttaa liian usein erilaiseksi... Uudistaa ja järjestellä, mutta koti sen pitää olla ;) Inspiroitua voi uusista trendeistä, muttei saa lähteä niiden vietäväksi :) Kuvissasi on lämpöä, tyyliä, trendikkyyttä ja persoonallisuutta. Wau, Like it!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavista sanoista! Olen elänyt pastellit niin voimakkaasti jo kerran, ettei ne uppoa enään edes vaatetuksessa. Mutta never say never, senkin olen oppinut :)

   Poista
 5. Ihana vierashuone ja allekirjoitan ideologian. :) Itselläni on sama vihreän kokeilu menossa, eli viherkasvia ja vihreää lasia... omasta kaapista ja vanhempieni kaapista, eli melkein nollabudjetilla. :)

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ilmoittautuu :) Kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
 7. Kiva tyyny :) Olen myös vihreän ystävä, sopii kaikkien värien kanssa, mutta eniten tykkään yhdistää sitä mustaan, turkoosiin ja valkoiseen. Kiva blogi sinulla, löysin tänne juuri!

  VastaaPoista
 8. Moikka Tuija!
  Olisi kiva saada vähän lisä infoa, että miten teit painokuviot tyynyihin. Maalin pinta tyynyissä on upea, ja upea on blogikin!
  Hauskaa syksyä! :)

  T: vanha oppilas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips. Voi että,mitäköhän käytin sabloonana. Muistaakseni kiiltäväpintaisesta pahvilaatikosta leikkasin vain rastin ja sivelin sen pintaan vihreää tekstiiliväriä siten, että sitä oli melkoinen kerros, mutta ei kuitenkaan tasaisesti. Laitoin teipit kahvoiksi mallin takapuolelle, josta sitten nostin pahvin pois hiertämättä pintaa ollenkaan. Ja hitsi,olisit sanonut kuka olet, nyt en saa unta ensi yönä :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!