keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Vanha uusi pöytä

Ihan paras tunne tulee siitä, kun löytää roskalavalta, kirpulta tai vaikka kierrätyksestä kalusteen pilkkahintaan tai jopa ilmaiseksi.  Toiseksi parasta on kun "löytää" omista tavaroistaan juuri sen kalusteen tai asian, jota olet tarvinnut, mutta et ole nähnyt metsää puilta.
Näin kävi viikonloppuna, kun taas kiroilin pienen työpöytäni kanssa. Rakastan mustaksi maalattua funkkispöytääni, mutta se on auttamattomasti liian pieni silloin, kun joutuu piirustuksia levittämään saati heilumaan skaalatikun kanssa.
Samaan aikaan tuskailin vanhan ruokapöytämme säilytyspaikkaa, kun se siirtyi syksyllä  tämän uuden isomman tieltä pois. Pöytä on makoillut siitä asti saunassa :)  Selvennetään sen verran, että sauna ei ole valmis, eikä käytössä vielä.
Vihdoin osasin laskea 1+1=2 ja tajusin vanhan ruokapöydän olevan juuri se mitä tarvitsen työpöydäkseni. Pöydän kansi oli 1x2m ja siten liian suuri työhuoneeseeni, mutta sirkkeli soimaan ja liiat pois ja kas, uusi pöytä oli sopiva.

 Kuvissa on tuskastuttavasti kohinaa, mutta antakaa anteeksi, en ehtinyt kaivaa jalustaa esiin, sen enempää kuin siivotakkaan kuvia varten.

Huomatkaa muuten miten hyvin tuo kierrätyskeskus Kilta sopii väriltään tuohon Artekin taulun oranssiin jakkaraan. Ei ole niin kiire sen verhoilulla nyt.Hyvä tuli ja samalla ratkesi yksi ongelma. Enää jäi jäljelle kysymys, tehdäänkö siitä funkkispöydästä nyt ne lauteet vai mihin se laitetaan.


-tuija-

EDIT. tämän postauksen kuvien kaltaisia hirvityksiä tulee, kun ei ajattele ennen kuin kuvaa. Lue vinkkini parempiin kuviin täältä!!

8 kommenttia:

 1. Juuripa tuo samainen kysymys nousi täälläkin huulille =D ...ja samaisen ongelmankin kanssa joutuu painimaan, aina se pöytä on liian pieni ja tavarat pöydällä hukassa - mikä siinäkin oikein on?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarja, tällä hetkellä se pöytä majailee makuuhuoneessa, paikassa, josta vietiin pois se valkoinen kaappi alakertaan ja johon siis jäi siitä syystä kauhea tyhjä kolo, ennen kuin saan sen antiikkikaapin siihen koloon, jossa siis on nyt pöytä, joka siirtyi saunasta kannetun pöydän tilalle ja....... ;)

   sellasta karusellia että! Ja toi työpöydän rojun määrä kasvaa samassa suhteessa pöydän koon kanssa!!

   Poista
 2. No niin, sehän oli ratkaistu hyvin! Mahtuu paremmin sitten saunomaankin kunhan valmistuu... :) Hauska tuo taulu-tuoli -pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä siinä yksi vähän leveämpipeppuinenkin mahtuu löylystä nauttimaan ;)

   Poista
 3. Ihan täyvellinen pöytä! ja tuoli kans sisustukseen <3 Ihana huone <3

  VastaaPoista
 4. Juu kiva huone, mutta niin tuskasen surkeat kuvat, että pakko ottaa kuvat vielä uudelleen :)
  Perfektionisti nääs ;)

  VastaaPoista
 5. Kekseliästä, hyvältä näyttää! :)
  Omana haaveenakin on isompi työpöytä.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!