maanantai 4. helmikuuta 2013

Tärkeitä juttuja

Maanantai huomenta! Jos olette kyllästyneitä lukemaan näitä tunnustuksia, mitä blogeissa kiertää, palatkaa huomenna langoille, tänään kuitenkin  vastaan Hannan Näköisiä kulmia blogista laittamaan haasteeseen.

 Kuvituksena otoksia kodista lauantai-aamupäivän valossa.Haaste kuuluu näin:

Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä jolla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
Ensin pitäisi siis kertoa itsestään 11 asiaa. Tässä siis erittäin tärkeitä asioita itsestäni :))

1. Minulle tulee työn puolesta toistakymmentä koti- ja ulkomaista sisustuslehteä kuukausittain. Pitäisi perua puolet, en ehdi niitä kaikkia  edes selaamaan läpi. Paras ulkomainen sisustuslehti on Living etc. Australia versiona. 

2. Tilaan myös useita muotilehtiä mm. Harpers's Bazaaria ja Marie Clairea.

3. Vaikka olen matkustellut aika paljon, ole ollut koskaan New Yorkissa. Jokseenkin käsittämätöntä, koska olen opetellut ulkoa Manhattanin kartan, luen  New York matkajuttuja ja  -oppaita, katson elokuvia, jotka sijoittuvat sinne ja olen varma että sinne päästyäni,  jäisin sille tielleni :)

4. Voisin kuunnella Snow patrolin Chasing cars biisiä repeatilla viikon. (tää on tosi tärkeä tieto :)

5. Kaikessa iljettävyydessään (nykyään) Tom Cruisella on iso paikka sydämmessäni. Tom oli nuoruuden ihastukseni numero 1. Hänen takiaan on katsottu Top Gun kymmeniä kertoja ja kelattu vanhoilla vhs videoilla sitä yhtä kohtaa...(en kerro mitä) uudestaan ja uudestaan.  Pienen palan ovat vieneet myös  Patrick Swayze Dirty dancingillään ja Billy Idol ihan muuten vaan :) Näin vanhempana ei ole uusia ihastuksia syttynyt, joten mennään vanhoilla.

6. En voi ymmärtää Putous-ohjelmaa! Ei ole mun pala kakkua. (nyt varmasti lähti viimeisetkin lukijat, mutta sanon silti)
Sen sijaan katson sellaista laatuviihdettä kutenTuuri-ohjelmaa. (ensimmäistä kautta sormien välistä valtavaa myötähäpeää tuntien, nykyään pystyn katsomaan sitä molemmat silmät auki) hah! Ja ei, Vesa ei ole ihana!

7. Tunnistan aika hyvin sokkona juomastani viinistä, siinä käytetyn rypälelajin. 

8. Minulla on turhan painava kaasujalka. Saan siitä joskus kotiin muistutuksia! Tämä on hävettävää ja opettelen paremmaksi ihmiseksi.

9. Olen lukenut yläasteella ja lukiossa venäjää viisi vuotta ja osaan sitä ehkä kolme lausetta!

10. En ole ollenkaan aamu-ihminen. Siis yhtään!

11. Ja koska olen ehdoin tahdoin kertonut itsestäni näin monta mairittelevaa (not) asiaa, viimeisellä yritän pelastaa tilanteen. Omaan kapasiteetiltaan valtavan lähimuistin. Saan ahdettua päähäni yhdelllä lukemalla kirjatolkulla tietoa. Ystäväni kutsuvat minua tästä syystä tarra-aivoksi. 
Tämä ominaisuus koskee valitettavasti vain lyhytkestoista muistia. Mikäli tieto pitää tallettaa pitkäkestoiseen muistiin, vaatii se enemmän kuin kertalukemisen. 


No niin, nyt on jaettu kovin tärkeää sisutusaiheista faktaa itsestään. Vieläkö siellä on joku? 
Seuraavaksi pitäisi vastata haastajan laatimiin kysymyksiin, mutta koska Hanna ei ollut laatinut omia kysymyksiä, säästyn siis nolaamasta itseäni tämän enempää.
Päätän omalta osaltani haasteen tähän, kiitos ja huomenna sitten sisustusta enemmän!
Vaikka uusia kysymyksiä, en keksinytkään haastan seuraavat bloggaajat kertomaan itsestään 11 valitsemaansa  asiaa. Modernisti kodikkaan KertunVillalumituiskun LuminIisan elamää IisanElämää Eirassa Katjan ja talo kotimetsässä J:n.   Ja ne jotka eivät omista blogia, olisi suotavaa jos avautuisitte kommenttilaatikossa. Kertokaa pari kivaa juttua itsestänne:)

-tuija-

6 kommenttia:

 1. Ei Putousta voi tosiaan katsoa, oikeassa olet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, tosin olen kuullut vastaavaa sanottavan Tuurista :) häh, kui?

   Poista
 2. Auts, vaihdoin saunavuoronkin aikaisemmaksi, että näen Putouksen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah hah hah! Mun kaikki ystävätkin katsoo sitä! Siis vika on minussa:))

   Poista
 3. Tarra-aivo... *tirsk pursk*

  Putouksesta ja Tuurista tuli mieleeni että mulla ei ole ollut telkkaria antennijohdon päässä noin 7 vuoteen. Nyt kun kaikki maksaa enemmän tai vähemmän tasapuolisesti katsomisen ilosta, mietin että josko sitä itsekkin vaivautuisi. Totesin etten jaksa nähdä vaivaa - mun pitäis *taas* siirtää huonekalut ympäri ettei tarvis splitterin läpi vetää toista 10 metrin kaapelia (telkkari ja laajakaista). Jatkan sivistyneenä sivistymättömyyttäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, sinä käytät ne Putous, Tuuri ym. turhat tunnit johonkin niin paljon tärkeämpään kuin tv, Keep going girl :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!