tiistai 19. helmikuuta 2013

Pukeutumishuoneen meikkipisteen päivitys


Pukeutumishuoneen yhteydessä sijaitseva meikkipiste on astetta valmiimpi. Seinään kiinnitettiin antiikkiliikkeestä ostettu hylly. Hyllyjä oli alunperin kaksi ja  ostin ne joskus ajat sitten yhteen asiakasprojektiin. Toisen hyllyistä jäi kuitenkin itselleni ja se onkin pyörinyt nurkissa kaikki nämä vuodet ilman paikkaa. No tuohon se onkin aivan omiaan.


Hyllyyn saa purkkia ja purnukkaa ja tasollekin riittää vielä muutama :)

Kuvia kun tutkailee tarkkaan, huomaa mitkä asiat ovat vielä kesken ja senkin, että joku on ollut laiska, mutta ne jutut saatte etsiä ihan itse :)

Thumbs up or down?

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Heippa!

  Miten nuo peilissä/seinällä olevat valot toimivat käytännössä? Onko ne ainoat valot tilassa vai löytyykö myös katosta valaisin/valaisimia? Heijastaako valo peilistä häiritsevästi yms. Olisi kiva kuulla kokemuksia koska nuo on aivan mahtavan näköiset :)

  -Oona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huone on todella pieni, syvyydeltään vain reilu metri ja koko tausta seinä on peiliä. Tästä syystä kattoon ei tarvittu erillistä valaisinta, vaan nuo kaksi peiliin kiinnitettyä valaisinta valaisevat tilan hyvin. Vaikka seinän sävy on tumma ja imee valoa, peili kertaa valon hyvin. Meillä yläosa peilistä on vielä kotelonmallinen, johtuen erinäisitä lvi-vedoista ja kotelokin on peilillä ja kertaa vielä ylhäältäkin päin valon. Häikäisyä ei ole ollenkaan.

   Valaisinten kiinnityskohdan alla olevat aukoitukset tulee mitoittaa todella tarkasti peiliin ennen sen leikkauttamista. Myös peilin mitoituksessa tulee huomioida seinän mahdolliset kieroudet. Mitat tulee tarkistaa monesta kohtaa. Peili on liimattu kiinni erittäin vahvalla tarkoitukseen sopivalla liimalla. Tälläinen ratkaisu tuo pieneenkin tilaa luksusmaisuutta ja tipan glamouria!

   Huonoina puolina on vesiroiskeet. Noin isossa peilissä ne ovat arkipäivää, joten peiliä saa olla pyyhkimässä usein.

   Poista
 2. Meikeistä en sano mitään, mutta allas! Vau! Onpa kiva. Kenen valmistama tuo komeus on?
  -Petteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petteri kiitos, allas on Cameo merkkinen ja ostettu Bauhaussista muutama vuosi sitten. Merkkiä taitaa olla saatavilla siellä vieläkin, mallista en ole varma.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää!

  Oli pakko tulla kertomaan heti töissä käydystä keskustelusta vanhojen tavaroiden liikkeistä :) Ruskolla on kuulemma aivan mahtava liike, Pietari old times (voi olla, ettei nimi ollut täsmälleen tuo). Paljon laadukasta tavaraa kohtuullisin hinnoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Täytyykin käydä koluamassa ensi tilassa :)

   Poista
 4. Hei. Minulla on sinulle haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja ja kiitos haasteesta. Olenkin jo tehnyt tämän haasteen ja vastaukset löydät täältä
   http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/02/tarkeita-juttuja.html

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!