sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Laiskaa laskiaista!

Aina ei tarvitse tehdä mitään! Pullatkin Pirkan paistovalmiita. Kävivät uunissa ja saivat väliinsä mansikkaa ja kermaa. Nam! Vielä paremmalta ne maistuivat uudelta vadilta tarjoiltuna.








Leivotteko te itse laskiaispullat?

-tuija-

10 kommenttia:

  1. Täällä sama meininki :). Pullat pakastealtaasta ja väliin mansikkahilloa ja kermaa. Tuo vati on kyllä hurmaava :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän siinä on, että nuo laskiaispullat tulee aina tempastua pakkasesta, vaikka silloin tällöin muuten kyllä leivon pullaakin :)
      Se on vaan niin helppoa!

      Poista
  2. Oih, laskiaispullia.. Olen jotenkin missannut koko laskiaisen :/
    No, eipä täällä mitään laskiaispullia olis mahtunu leipomaankaan ku itsetehty saippua on vallannut puolen huushollia :)

    VastaaPoista
  3. Ensimmäistä kertaa elämässäni leivoin itse laskiaispullia ja oli aika voittajafiilis sen jälkeen. Mun leipomat pullat on aina ennen maistunut kivikovalta sämpylältä, mutta nämä onnistui yllättäen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah hah, liikaa jauhoja ja liian vähän kohotusta, niin tuloksena on kiviä :)
      On kokemusta! Ensimmäisillä sämpylöilläni parikymmentä vuotta sitten, olisi voinut tappaa jonkun ;DDD

      Poista
  4. Juurikin samaisia Porin Leivän valmistamia Pirkka pakastepullia täälläkin - kermalla ja mansikan möllyköillä!!

    VastaaPoista
  5. Tämän vuoden laskiaispullat ovat meidän perheessä varsin värikkäät: lapset koristelivat pullat sokerin sijaan nonparelleilla ja ne saivat kermavaahdon ja mansikkahillon kera toimia tämän vuoden laskiaispullina. :)
    -Marika-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nompparellit toimivat varmasti ihan hyvin:) itsekin laitan hienosokeria raesokerin sijaan. Raesokeri raapii kitalakea ;))

      Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!