lauantai 5. tammikuuta 2013

Voi takkasetti sentään!

Nyt aion vähän valittaa, anteeksi jo valmiiksi!

Miksi ihmeessä maailmassa, jossa osataan halkaista atomi, ei osata suunnitella kaunista takkasettiä, häh?
Toinen toistaan rumempia kaikki tyynni. Olen hakenut kissojen ja koirien kanssa, mutta ei. Koukeroista takorautaa, kiiltävää messinkiä ja sitten noita teräksisiä  pyöreitä, mikään ei tunnu omalta. Nope!

No sitten löysin Aikatuotteen Noja-takkasetin joka jo rupesi vähän kiinnostamaankin. Muutama mutta siinäkin sitten on. Valkoinen olisi valintani, mutta mahtaakohan olla valkoinen kauan? Toinen asia mikä askarruttaa on koko. Noja näyttää ja onkin varsin kookas. Mahtaisikohan meidän kaakeliuuni näyttää lilliputilta tuo vieressään?! Mutta kiva se on ja kerta kaikkiaan jotain muuta, kuin mitä on nähty aikaisemmin. Omistaako joku tällaisen?


Takkasetti Noja


Joku jo sanois, että älä valita, tee itse. Niin me teimmekin  edellinen, mutta se lensi roskiin muutossa ja näin meidän kesken, sekin oli aika kamala!!

Vali, vali....häivyn nyt valittamasta takavasemmalle ja odotan kivoja ideoita :)
Heitän siis haasteen teille. Olisiko jollain tiedossa jotain kivaa takkasettimallia, jotain ei niin nähtyä?

-tuija-

4 kommenttia:

 1. Jos ei valmiina löydy, Leineperin Ruukin Pajasta taitaa saada ihan tilaustyönä (Allan Pyyluoma 0500 122 303), samoin kuin Ahjon Akasta (044 363 3874). Ahjoissa varmaan pystys samalla tekemään valkosen pinnan jauhepolttona?

  Ooks miettiny antiikkimessinkiä tai satiinipintaista tinaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, muuten hyvä mutta jos teettää pitäisi tietää mitä haluaa ja kun en tiedä! Toisaalta takan tyyliin ja suuluukkujen materiaaliin sopisi messinki, mutta kun haluaisin takkasetistä modernin en perinteistä. Kromi ja muut alumiinit ovat poissuljettuja juuri tuon olemassa olevien suuluukkujen messingin takia, joten jäljelle jää maalatut musta tai valkoinen. Mustasta tulee mieleen takorauta, ei kiitos! Joten ainoa vaihtoehto olisi nähdäkseni valkoinen. Valkoisia modernin muotokielen omaavia en ole löytänyt muita kuin tuon Nojan. Kiitos kuitenkin :)

   Poista
  2. :) Ouch. No se ei auta ei. Mä en ite modernista tiedä vaik se tulis ja puris persuuksiin, mutta kurkkaas vaikka www.blomus.com ja laita siihen oikean yläkulman hakulaatikkoon fireplace set. Vois olla ihan kivan oloisia valkoisena. Ja nyt mä lopetan tai alan ite haaveilemaan takasta. Onnea etsintöihin!

   Poista
  3. Ei ku just hyvä, että pohdit mun kanssa;)
   "Vaikka se puris mua persuksii" Hah hah!!
   Ei vaan kiitos kun jaksoit, täytyy käydä katsomassa noi tuolta Blomukselta, kiitti!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!