torstai 17. tammikuuta 2013

Vihdoinkin!

Muistatteko tämän vessapostauksen elokuulta? No alkoihan se remontti silloin ja kesti päivän :) sitten loppui jaksaminen ja uudelleen remppaa lämmiteltiin viikko ennen Joulua. Jouluksi pääsi jo pytylle yläkertaan, mutta listat ja sähköt saatiin valmiiksi vasta tällä viikolla. Hiukan on tahti hidastunut alun hurjasta vauhdista.
Laattoina käytettiin seinässä samoja fasettilaattoja, kun alakerran vessassakin ja lattialla 10x10cm valkoista laattaa mustilla kulmapaloilla. Vessanseinältä levyn alta paljastunut pikkuikkuna odottaa vielä etsattua lasia suojakseen ja sen taakse valoa, joten ihan valmista ei vieläkään ole. Valo ikkunaan asennetaan siivouskomeron puolelta, kunhan remontti ulottuu sinne asti.
Vessan huuhtelupainikkeen asennossa tapahtui kommunikaatiokatkos ja mieheni asensi sen pystyyn vaikka olin ajatellut sen vaakaan. No näillä mennään :)


Allaskaappi on Svedbergsin mallistoa ja hana Hans Grohen. Valkoista ja raikasta, tykkään!

-tuija-

13 kommenttia:

 1. Ihanaihana, kiitos innoituksesta taasen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos löytyy innoitusta, kiitos :)

   Poista
 2. Ihanan raikas! Mitä materiaalia tuo kaunis taso on?

  Mrs A

  VastaaPoista
 3. Ihana. Mun suosikit: lattia, pönttö joka on kiinni seinässä (sillä varmaankin on joku oma nimikin) helpottaisi wc:n siivoamista ja marmoritaso. Tykkään!
  Tarja L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarja, se on seinä-wc ja helpottaa nimenomaan siivoamista tosi paljon :)

   Poista
 4. Itsellenikin siunaantui suunniteltavaksi kohde, johon tulee tuo tiililadonta seiniin. Siitä muistin tämän postauksen ja siitä sitten päästäänkin seuraavaan kysymykseen: mistä tuo peilikaappi on? Olikos siinä myös valot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on Ikean god morgon, se on kauttaaltaan peiliä myös sisältä ja kaapista löytyy eri leveyksiä. Valoja siinä ei ole. Katossa on kaksi suunnattavaa halogeenia.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!