maanantai 21. tammikuuta 2013

Ravintola Ö

Ruokaa ja asettelua tällä kertaa. Tässä viime syksyn kuvia Tallinnasta ja tarkemmin sanottuna Ö ravintolan tasting menusta.

Ingo Maurerin Lucellino valaisin. Hyvällä maulla valittu sisustus :)



Keittiön tervehdys: tuore kurkkuliemi ja kukkakaalikeitto tryffeliöljyllä ja ruislastulla 


Esna village goat cheese

Cream of rhubarb, garden greens, peeled almonds, white asparagu
 


Smoked eel

Estonian apple wine, spicy carrot, parsnip puree, cream of herbs




Baby lamb

Beetroot hummus, pickled beetroot, nut oil, rye bread granola




omena- kuusenkerkkäsorbetti, makupaletin puhdistamiseen



Powan (white fish)

Sauted fennel, adzika mayonnaise, baby potato, cappers butte



Venison

Roasted rutabaga, french beans and mustard salad, onion jam, local berry wine and beetroot sauce
 



Marzipan

Marzipan- poppy seeds cake, rhubarb jam, rhubarb sorbet, pine seeds



Mukavaa maanantaita.

-tuija-

2 kommenttia:

  1. Njam, ravintola Ö on omakin suosikkini, niin ruoan kuin sisustuksenkin suhteen - miten muuten maltoitkaan olla ottamatta siitä enempää kuvia?! :) Ajattelin jo, että olemmeko olleet samalla lautalla, kun viikonloppuna juuri Tallinnassa oltiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itirin, oltiin jo syksyllä, kuvat on vanhoja, mutta piti verestää muistoja. Otin kyllä kuvia enemmänkin, mutta aina joku meistä oli kuvassa mukana :)) Ja taisin kyllä enemmän keskittyä ruokaan ja sen kuvaamiseen :D

      Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!