keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Pellavaa

Koska makuuhuoneen tapetointi odottaa parempaa jaksamista, huijasin uutta fiilistä päiväpeitolla. Meillä on ollut käytössä valkoinen silkkinen päiväpeitto, mikä ei tule toimimaan mustavalkoisen Woods tapetin kanssa. En kuitenkaan halunnut ostaa kokonaan uutta peittoa, vaan tilasin H&M Home mallistosta vaaleanharmaan pellavapussilakanan ja sujautin silkkipeiteen sen sisään.
 (Sujauttaa, ei varsinaisesti kuvannut itse toimenpidettä pussilakanan ollessa tuplapeitolle tarkoitettu ja silkkipeitekin  muhkea ja painava.)

Kuvasin vuoteen aamuauringon säteiden valossa ja kameralla kuvat näyttivät hyvältä. Siirtäessäni kuvia illalla koneelle, näyttivtkin kaikki kuvat yllättäen aivan mustavalkoisilta. Koitin säätää kuvia normaalisti, mutta mustavalkoisuuden fiilis ei tuntunut poistuvan, joten säädin kontrastit huippuunsa ja yllättäen kuvista tuli tosi makeita. Sellaisella överillä tavalla coolit ja osa taittaa jopa vaaleanpunaiseen.
Postauksesta ei siis tullut sitä mitä piti, vaan ihan jotain muuta. Siitä huolimatta haluan julkaista nämä vahinkokuvat! Tykkään niistä!

-tuija-

4 kommenttia:

  1. Tyylikkään rauhallinen kokonaisuus

    VastaaPoista
  2. En oo vielä yhtäkään sisustusblogia lukiessa ääneen höröttänyt (siis nauranut), mut sun jutut on vaan niin hyviä! Kiitos :)

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!