keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Mood board DIY

Hyödynsin rempasta jäänyttä harjateräsverkkoa spreijaamalla sen mustaksi ja kiinnitämällä työhuoneen seinään inspiraatiotauluksi. Tähän tauluun kokoan kulloisenkin työn materiaaleja sekä kuvia esille, jolloin kokonaisvaltainen ajatus hahmottuu selkeämmin.Kuvat ja materiaalit kiinnitän pyykkipojilla tai ripustan ne S-koukkuihin.Huomatkaa tämän postauksen DIY peura. Leikkasin palat pahvista ja maalasin mustaksi. Peuranpää oli messuilla kiinni levyssä, missä oli firmani logo. Siirsin sen nyt talteen tuohon seinälle. Kiinnitin kaksipuolisella teipillä.


Helppoa ja halpaa, mikäs sen mukavempaa.

-tuija-

18 kommenttia:

 1. Hauska! Mitähän kaikkea meidän autotallista tällä hetkellä löytyiskään rempan jäljiltä kun lähtis tutkimaan. Pitää olla tarkkana, ettei mene kaatikselle kaikki hyödynnettävä tavara. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä Nanna. Ei voi heittää mitään pois, kun se voi olla aarre huomenna :) meillä noita harjateräksiä lojui nurkissa, jotain oli pakko kehittää niistä.

   Poista
 2. Hieno mood board! Ja peura! (Ja kattolistat....!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja hienovaraisesti vinkattu, että erikseen mood ja board;)) thanks

   Poista
  2. No oli kyllä niin hienovaraista tämä vinkkailu, etten itsekään tajunnut ;D


   Poista
  3. ;DD mä kirjoitan tosi usein suomalaiset yhdyssanat yhteen myös vahingossa enkuksi ja yritän kiinnittää tohon tapaan huomiota. Ja taas tein sen, siksi heti huomasin oman virheeni, kun sun tekstissä oli erikseen. Mä ajattelin, että olipas hienovaraisen huomaavaista :)

   Poista
  4. :D Joo, meikäläinen keskittyi ihan vaan tuohon tarjoamaasi eye candyyn (huomaa erikseen kirjoitus ;) ), etten ehtinyt viilailemaan pilkkua! :D

   Oletko muuten tulossa/menossa messuille viikonloppuna?

   Poista
  5. Alunperin oli aikomus, mutta mulla meni viime viikonloppu kokonaan työn parissa, joten luulen että jätän nyt väliin ja vietän vapaata. Mutta jos sä meet ni laita raporttia blogiin!

   Poista
 3. Ai vitsit miten hyvä idea! Tuo täytyy joku päivä kopioija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei muuta kuin harjateräkset seinille Satu ;)

   Poista
  2. Täytyy oottaa kessää että saa rauhassa pihalla spreijata :) Tai hmmm, autotalliki ois kyllä valamiiksi jo sotkunen ja remppaamaton, josko siellä suhauttais :) Ois muutama muuki tavara suhauttamatta :) Ei himskatti, siellä on niin kylymä että parempi oottaa sitä lämpimämpää keliä ja takapihhaa :) Mutta erittäin hyvä ja käytännöllinen, lähes ilimanen idea! jonka aijon kyllä varastaa :)

   Poista
  3. Mä spreijasin tuolla meidän talon alla olevassa varastotilassa. Oli siellä kyllä kylmä, mutta ei niin kylmä kuin ulkona :)

   Poista
 4. Kaunis idea, meilläkin olisi paikka moiselle ja eiköhän materiaaliakin löydy jostain raksan nurkalta. Blogissani on muuten haaste sinulle:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Hanna, laitan toteutuslistalle!

   Poista
 5. Hei

  Tämä oli hyvä. Varastan idean heti kun lumet sulaa ja viime syksyllä lumen alle jääneet harjateräs verkot paljastuvat :)

  Sessan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vaan Sessan harjaterästalkoisiin, mitähän muuta noista ylimääräisistä rakennustarvikkeista saisikaan loihdittua :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!