torstai 10. tammikuuta 2013

Minä

Sain White and fresh-blogin Irinalta ja elämää Eirassa blogin Katjalta haasteen, jossa kuuluu kertoa itsestään kahdeksan  asiaa, joita ei vielä ole tullut kertoneeksi blogissaan.  En ole kovinkaan paljon itsestäni, kodin ohella, blogissani kertonut, mutta koitetaas nyt sitten kerätä kahdeksan juttua kerrottavaksi.

1.  Rakastan hyvää ruokaa ja hyvää viiniä. Olen myös mielestäni ihan hyvä kokki ja minulle ei tuota ongelmaa seisoa tuntikausia hellan ääressä. Tykkään kokeilla erilaisia ruokia ja väsätä monen ruokalajin illallisia ystävilleni. Olen kaikkiruokainen, ei tule mieleen mitään ruokaa tai ainesta, mitä en voisi syödä.
2. Rakastan matkustelua, etenkin kaupunkilomakohteissa. En jaksa maata kauaa paikallani ja en koskaan lomaile paikoissa, missä rannan lisäksi ei ole muuta tekemistä. Voin kävellä koko päivän kilometreistä välittämättä, kiertäen museoita, kauppoja ja nähtävyyksiä, mutta rannalla pystyn makaamaan paikallaan maksimissaan nelisen tuntia enkä sitäkään joka lomapäivä.
3. Suunnittelun ohella olen vuosia opettanut eri sisustusaineita  mm. tyylihistoriaa, materiaalioppia, rakennuspiirustusta, stailausta... 
Viihdyn opiskelijoiden parissa ja tulen heidän kanssaan hyvin toimeen.4. Teen työni aina 110%. Niin vähäpätöistä työtä ei ole, mikä ei ansaitsisi tulla hyvin hoidetuksi ja palvelen asiakkaani aina loppuun asti. Vaadin itseltäni paljon ja olen perfektionisti. Se on välillä rankkaa,  en osaa olla armollinen itselleni. Toisaalta sitten, kun en tee mitään, en todellakaan tee mitää. Minulta puuttuu portaaton säätö, on vain kaksi asentoa ON/OFF.5. Olen lojaali ystävä. Seison aina ystävieni takana ja sanon sanottavani edessä päin. Inhoan takana päin puhumista enkä ymmärrä miksi asioista ei voi keskustella suoraan. Se ei silti tarkoita, etteikö voi olla hienotunteinen ja sanoa sanottavansa kauniisti. Puhumalla monet asiat ovat selviävät hetkessä ilman analysointeja.
6.  Positiivinen ajattelumalli on ainut mitä suostun käyttämään. Näen asioissa aina myös valoisia puolia. Ikäviä asioita sattuu kaikille, toisille enemmän kuin toisille, siitä huolimatta uskon, että elämä kantaa, kun annat siihen mahdollisuuden.
7. Olen kärsimätön!8. Rakastan kissoja yli kaiken!


mamin mussut

Ehkä näistä osa on ollut luettavissa jo rivien välistäkin, mutta tällaisia "paljastuksia". En osaa jakaa tätä kenellekkään, kun osa ei tykkää haasteista ja moni on jo tämän tehnyt. Ota haaste tässä vastaan, tee se ja kerro kommenttiboksissa, tulen lukemaan vastauksia sitten blogistasi, deal?

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana kisuperhe teillä! ♥

  VastaaPoista
 2. Täällä myös perfektionistin vikaa. Mun ongelma on sitten siinä kohtaa laiskuus (tai mikä lie), kun en saa toteutettua itseltäni vaatimiani juttuja ja ahdistun siten herkästi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta se on hyvä piirre, toisaalta ei. Mies sanoisi ei! ;D

   Poista
 3. Kissaperhettä minäkin ihalin. Mahtava tuo vika kuva =D

  VastaaPoista
 4. Kati, ne on kyllä niin ihania!

  VastaaPoista
 5. Näitä on ihana lukea. <3 Minä päätin suunnata sisustussuunnittelijan ammattiin ja alkaa toteuttamaan viimein haaveitani. :) En tiedä missä opetat, mutta pienen pieni mahdollisuus on että minä saatan pyllähtää sinun oppiisi. :D

  Olen monessa asiassa samanlainen kuin sinä, kärsimätön ja nappulat on/off ovat ainoat tuntemani säädöt. :D Posiitiivinen pyrin aina olemaan ja vältän sellaisia ihmisiä jotka puhuvat muista pahaa seläntakana. Sinunlaillasi uskon että asiat voidaan selvittää kasvotusten, jolloin ei edes syntyisi tarvetta selän takana puhumiseen. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan valitettavasti ajattele samoin.

  Ihanaa päivää sinulle Tuija ja söpöille kisuille myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Miia! Mihinkäs olet menossa opiskelemaan? En ole minkään yhden koulun vakituista opettajistoa vaan vedän yritykseni nimiin eri kurssikokonaisuuksia eri alan oppilaitoksissa. Kiva, että uskallat toteuttaa haaveesi, uskon että tulet viihtymään valitsemallasi tiellä :)
   Niin kuin joskus aiemmin sanoinkin, vaikutat omaavan samoja luonteenpiirteitä kuin minäkin( olet kuin nuorempi painos minusta). Iän myötä olen vähän tasaantunut, mutta kyllä ruutia ja energiaa vieläkin löytyy enemmän kuin tarpeeksi.
   Mukavaa iltaa sinulle Miia ja kovasti tsemppiä opintoihin <3

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!