perjantai 25. tammikuuta 2013

Kudottu tyyny

Joskus joulukuussa postasin haaveeni kudotuista tyynyistä ja sainkin teiltä oivia vinkkejä. Esiteelläänpäs yksi postauksen tuloksista.  Jouduin ylivalottamaan kuvia, jotta mustan tyynyn tekstuuri erottuisi kunnolla.

Tattada daa!!! Musta palmikkotyyny
Ja sitten, ennen kuin annatte ablodeja ja nyökyttelette hyväksyvästi, ANTEEKSI!!  En ole edennyt asiassa oikeasti mihinkään, mutta koska ystäväni on

a) ihana
b) tuntee minut paremmin kuin hyvin
c)  päätti säästää minut julkiselta häpeältä ja
c) osaa kutoa

ilmestyi meille pieni, musta palmikkotyyny.Ihana on, mutta on tässä yksi iso vikakin. Siitä päivästä lähtien, kun tyyny meille tuli, tämä oli ensimmäinen tilaisuus ottaa siitä kuva. Nimittäin en tiedä, onko tyynyyn kudottu kissanminttua vai mitä, mutta kaikki neljä kissaamme yrittävät mahduttaa itsensä tyynyn päälle. Samaan aikaan!Niin kauan pyöritään ja tuupitaan kaveria, että saadaan yksikin kulma tyynystä esiin ja siihen sitten maaten. En huomannut kysyä, millaista lankaa ystäväni tyynyssä käytti, olisikohan aitoa villaa mukana ja se lämmittäisi mukavasti, mutta ei meillä nyt niin kylmä ole! Tyyny on   siis aina kuorrutettu vaihtoehtoisesti, joko neljällä kissalla tai kilolla kissankarvoja.
Täytyy siis harkita jatkoa neuletyynyjen osalta. Ainakin väri täytyy vaihtaa vaaleammaksi. Ja on mulla ne puikotkin jo ostettuna, joten enköhän se lankakin sieltä vielä kotiudu. Ja taito?

Taas perjantai  ja illalla The Voice of Finland, kivaa!!

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Kaunis se on, ihania ystäviä sinulla :) Itse en osaa tehdä palmikoita, joten neuloin raidallisen tyynyn. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain :)
   Itse en ole varma osaanko edes niitä raitoja. Tyynysi on varmasti kaunis! Mukavaa viikonloppua myös sinulle Iisa!

   Poista
 2. Ihana tyyny, heti tekee mieli pötkähtää sohvalle kun näkee tuon :)

  Sinulle on blogissani haaste, käypä kurkkaamassa http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/01/sisustuksen-hitit-ja-flopit-2013.html. Mielenkiintoista saada ammattilaisen näkemystä asiaan :)

  VastaaPoista
 3. Kerttu, kiitos. Vastaan haasteeseen ensi viikon aikana!

  VastaaPoista
 4. Kaunis tyyny! Ja ihana ystävä kun noin ilahduttaa! :)
  -Marika-

  VastaaPoista
 5. Kaunis tyyny ja ihana ystävä! <3
  Teen parasta aikaa ompelukurssilla vaaleanharmaata neuletyynyä vanhasta neulepaidastani, jossa kaksi "etutaskua". :) Ja O:n huoneeseen laskosverhoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain ;) sama ystävä taitaa teillekin kutoa:) ai sä oot ompelukurssilla, seuraavaksi sitten mun kursseille!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!