maanantai 7. tammikuuta 2013

Haaste: Toivelista 2013

Sain kivan, mutta ihmeen mietityttävän haasteen  Rintsikan Petteriltä ja Oonalta. Tehtävänä oli esitellä tuotteita tai tavaroita, joita on kuluvan vuoden aikana tarkoitus hankkia kotiin. Kerroin jo tässä postauksessa, halusta vaihtaa makuuhuoneen tapetti ja samalla kerroin kaappihaaveestani. Ne on ollut päälimmäisenä mielessä, mutta koska olin jo niistä kertonut, en niitä halunnut tässä enää mainita. Piti siis miettiä uudet.  No helppo homma, ainahan sitä nyt jotain vailla on! Vai onko?

Vaikka kuinka mietin, että mitä nyt tarvittaisiin, niin pää löi ihan tyhjää. Emme tarvitse uusia kalusteita emmekä valaisimia, astiatkin on kaikki sarjoina valmiina. Toki voisin vaihtaa ison ruokapöydän ympärillä olevat sekalaiset tuolit kaikki samanlaisiksi Muurahaistuoleiksi, kun kolme niistä jo onkin. Mutta en taida sittenkään tähän hätään.
 No johan on, mutta sitten tuli mieleen. Kiuas! meidän sauna on eristetty, mutta paneeleita tai lauteita ei vielä ole, kiukaasta puhumattakaan. Haaveilen tästä Tulikiven integroitavasta Nuoska kiukaasta. Se ON kaunis. Haavetta ihan pikkuisen hidastaa se tosiasia, että 10,5kw malli maksaa melkein 2200€, juuh!


Toinen asia mistä olen haaveillut onkin sitten paljon proosallisempi, mutta sentään hinnaltaan nopeammin tavoitettavissa. Nimittäin Vitran House Bird. Tuo sulavalinjainen musta lintu on kummitellut mielessäni jo kauan.Tämä massiivilepästä valmistettu ja mustalla lakkamaalilla maalattu lintu nousi kuuluisuuteen jo  50-luvulla, kun se esiintyi Ray & Charles Eamesin tuolimainoksessa. Nykyään sitä valmistaa Vitra .
Itse asiassa tämä on jo puoliksi taskussa. Löimme mieheni kanssa vetoa yhdestä asiasta ja hävitessään hän ostaisi linnun minulle. Arvatkaa kuka voitti, hah! Niin että, tsirp tsirp ;)

En yhtään tiedä kuinka moni ja ketkä tämän haasteen ovat jo tehneet, mutta laitan haasteen eteenpäin kahdelle mahtavaa blogia kirjoittavalle ja mittavaa peruskorjausurakkaa tekevälle Luumuttarelle sekä Cocolle

-tuija-


6 kommenttia:

 1. Hih, toiveita varmasti riittää. Pitääpä alkaa miettimään. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, pitikin tulla sulle vinkkaamaan haasteesta, mutta ehditkin tänne! Hyvä homma :) nyt vaan listaamaan toiveita. Teilläkin varmasti jotain tarvitaan, olettaisin ;))

   Poista
 2. Voi että tuo kiuas on kaunis! Haaveilen tosin salaa, että pitäisin pienen kerrostalosaunamme sileäksi ja tilalle tulisi iso (pore)amme. Jostain syystä projektiin kuluva rahanmeno ei kauhistuta ajatuksena, mutta ihana iso amme ja asuntokohtainen vesimittari taas on todella pelottava ajatus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myy huolesi on aiheellinen. Meillä on sauna vielä kesken ja kaikki käyttävät suihkun lisäksi poreammetta monta kertaa viikossa. Vesimittarin tarkistusluenta oli eilen ja voi vitsi! Veden kulutus on tuplaantunut ja kauhulla odotan tasauslaskua. Nyt on kyllä useammin otettava vain suihku, niin ihana kuin tuo amme onkin :((

   Poista
 3. Hei!

  Halusin vain kommentoida että löysin sattumalta eilen blogisi ja pidin kovasti sekä blogistasi että talostanne! Piti kahlata koko blogi läpi lähes yhteen menoon...
  Mukavaa alkanutta vuotta!

  Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa ja tervetuloa lukijaksi. Teitä onkin nyt kaksi Liisaa. Jos kommentoit myöhemmin laita vaikka LIisa2 tai jotain niin erotan sinut myöhemminkin. On kiva tietää kenen kanssa puhuu :) kiitos kehuista, ne lämmittävät aina mieltä. Toivottavasti jatkat mukana :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!