sunnuntai 6. tammikuuta 2013

DIY peuranpää trofee

Sunnuntaita!
Löysin helpon ja kivan DIY:n lahjakkaan kolmetoistavuotiaan Tyn blogista. Hänen henkilökohtaisella luvallaan julkaisen kuvat ja sisällön. Tarkemmat ohjeet ja tulostettavat kaavat löydät täältä. Kannattaa tutustua taitavan pojan blogiin muutenkin. Blogi löytyy osoitteesta knowandtellcrafts.com.


Tämän aioin toteuttaa. Kannattaa tulostaa kaavat pahville ja mikäli haluaa suuremman peuranpään, kannattaa myös suurentaa kaavat A3 paperille.

Tykkäätkö?

-tuija-

12 kommenttia:

 1. Mahtavaa, tykkään! Olen ajatellut hankkia, mutta jotenkin suolaisen hintaisia. Nythän kokeilenkin itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessahan tämän voisi toteutaa myös vanerista, niin kuin ne kaupan versiot. Tulostaa kaavat ja jäljentää ohueen vaneriin. Kuviosahalla kappaleet irti ja avot!

   Poista
 2. Tykkään ja toteutan! Kiitos :) - Jenny

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Eilen löysiin tämän sinun ihanan blogin Oma koti valkoinen-blogin kautta. Olen siltä istumalta kahlannut blogin suurpiirteisesti läpi, aina johonkin aiheeseen enemmän tarttuen.
  Aivan ihana blogi sinulla ja Erittäin inspiroiva!! Monenlaiset diy-jutut on alkaneet itselläkin pyöriä mielessä.. Kun vain olisinkin yhtä aikaansaava kuin sinä!;)
  Teillä on aivan upea koti ja siitä on kuoriutunut todella ihana teidän käsissänne! Varsinkin vierashuone on minusta mielettömän ihana ja keittiö ja ... ;) Kirjoittelen ihan anonyymisti, kun en ole saanut kirjauduttua mihinkään bloggeriin, mutta tuli ihan pakottava tarve laittaa positiivista palutetta!
  Jään innolla odottelemaan tulevia postauksia.. -ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ansku! Mahtavaa, että päätit jättää kommentin. Ja vielä noin mukavan sellaisen. On kiva tuntea lukijoita edes sen verran, kun teitä nyt näin virtuaalisesti voi tuntea, ja kohdistaa juttunsa ikään kuin jollekin. Jos olet jutuistani inspiroitunut ja jopa innostunut ajatuksesta käsillä tekemisestä, aina parempi! Mikään ei ole parempi tapa irtautua arjesta ja töistä, kun kunnon puuhailu käsillään. Oletusarvona tietenkin se, että nauttii käsillä tekemisestä ylipäätänsä:) Sitä pystyy hienoihin suorituksiin, kun vain uskaltaa aloittaa ja lähtee liikkeelle sillä mielin, ettei se maata kaada, vaikka kaikki ei aina onnistuisikaan.

   Joten tervetuloa mukaan ja toivottavasti jutellaan jatkossakin :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!