perjantai 7. joulukuuta 2012

TunnelmallistaIkean Livet Hemma blogista lainatut kuvat ovat tunnelmassaan omaa luokkaansa. Olen aiemminkin kehunut ikean stailaajia ja taas kerran täytyy nostaa heille hattua, kerrassaan tunnelmallista jälkeä. Tällä kertaa poimin sävyltään tummempia ja aiheiltaan jouluisia kuvia.Ok, tämä alla oleva kuva ei varsinaisesti ole mitenkään jouluinen, mutta muuten hauska. Tuo kissankuva tulostettuna sanomalehdelle näyttää kivalta. Mahtaisikohan onnistua kotitulostimella? Täytyykin koittaa.


Näissä kuvissa korostuu se seikka, mistä aina jaksan paasata kodin sisustamisen yhteydessä. Jos ostaa kaikki tavaransa ja kalusteensa samasta paikasta ja kaikki uusina, saa kotinsa näyttämään kyseisen liikkeen huonekaluesitteeltä. Lisäämällä kerroksia eri vuosikymmeniltä ja yhdistämällä vanhaa uuteen, saa sisustus luonnetta ja jännitettä lisää. Näiden kuvien stailaajat ovat sisäistäneet sen. Vaikka kuvien on tarkoitus mainostaa Ikeaa, ei  stailauksesta ole unohdettu kerroksellisuutta.Kivannäköisiä nuo piparkakkutaikinasta leivotut "grissinit", sopivat juustopöytään.
Tänään pitäisi yrittää vääntää kranssit molempiin ulko-oviin. Saas nähdä miten käy! Ihanaa tämä pidennetty viikonloppu. Löysin myös pari tee-se-itse-ideaa, jotka aioin koittaa toteuttaa. Kiinnostaako sellaiset jutut?

-tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!