sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Marmoripöytä

Kiitos teille ihanat, jotka kommentoitte ja esittelitte itsenne edellisen postauksen kommenttilaatikossa. Siellä ruudun takana on kuin onkin lukijoita ja millaisia, vau!! Nyt näen teidät silmissäni, kun kirjoitan uusia juttuja. Ja tämä pässi bloggari tajusi vasta viimeisten kommentoijien kohdalla, että heille voi vastata suoraan kommentin alle, eikä koko viestiketjun perään. Joten kaikki muut saatte nyt metsästää omaa vastaustanne sieltä ketjun joukosta ;)) sorry! EDIT. Ja nyt huomasin, että tämä "vastaa"toiminto onkin vaan käytössä silloin kun  käytän iphonea vastaamiseen. Läppärillä tai ipadilla ei sellaista vaihtoehtoa tule näkyviin ollenkaan:(

Sitten takaisin sorvin ääreen :)
Kun työkseen valitsee kalusteita ja valaisimia asiakkaille, tulee väistämättä vastaan se tilanne, että jossain vaiheessa tuntuu, että Suomen valikoima on kerta kaikkisen kapea-alainen ja suppea. Etsintää pitää laajentaa muualle maailmaan ja siihen onneksi netti ja nettikaupat tarjoavat hyvän mahdollisuuden. Katsokaa mikä kaunokainen saapui perjantaina FedExin kuljettamana suomeen.

Pöytä on siis asiakkaan, ei minun, mutta koska hän ei ole tällä hetkellä Suomessa, tilasin, tullasin ja otin vastaan pöydän. Kuljetusvaurioiden tarkastamisen vuoksi, avasin ja kasasin pöydän ja teidän iloksenne myös kuvasin sen meidän olohuoneessa.Tilasin pöydän Crate&Barrelilta Jenkeistä. Pöydän kansi on marmoria ja jalka ruostumatonta terästä. Pöydän hinta oli vajaa 300 euroa ja kuljetus 99$ laivarahtina ensin Suomeen ja sitten satamasta kotiovelle asti, halpaa kuin saippua ;) no ei nyt ihan, mutta ottaen huomioon kuljetusmatkan ja kalusteen painon, niin siihen nähden varsin edullinen kuljetus. Tulli ja alv tulee tietysti hintaan lisää koska kaluste tuli EU:n ulkopuolelta. Kokonaishinta kuljetuksineen jää kuitenkin alle 500 euron.Ihan vähän käyp katteeks! Lucky client!

Valitettavan usein tilaaminen ulkomailta, koski se sitten kalusteita tai materiaaleja, tulee satoja euroja halvemmaksi kuin Suomesta ostaminen. Ja mikä selittää sen, että kuljetus toiselta puolelta maailmaa on nopeampaa, kuin kuljetus muutaman sadan kilometrin päästä Suomesta?? Joskus pistää ihmetyttämään. Tilaatteko ulkomailta tapetit, kalusteet, valaisimet tai jotain? Jos haluaisitte, mutta ette uskalla tai tarvitsette apua, laita viestiä niin koitan auttaa.

-tuija-

15 kommenttia:

 1. Ihana pöytä ja olen samaa mieltä, että Suomessa valikoima on välillä vähän kapea ja itsekin katselen ulkomaalaisia kanavavia, joskin en ole vielä mitään tilannut sieltä. Kiitos siis vinkistä!

  -Maarit

  VastaaPoista
 2. Pitääkin joskus kun tarvii jotain erikoista, niin kääntyä sinun puoleen näissä ulkomaisissa nettikaupoissa:) Sulla näyttää olevan kokemusta aika monesta sellaisesta! Itse olen vähän arka tilaamaan oudoimmista kaupoista, kuten kävi niiden Caboche-valaisimien kanssa;) No sitten kun sinä tilasit niin uskalsin minäkin tilata;) Tosin eihän ne koskaan mulle tulleet, kun en osannut sitä heidän Paypal-juttua. Niin ja sitten tyydyin niihin edullisiin tavaratalo-valaisimiin;)
  Kyselit tuossa edellisessä postauksessa kommentoinnista. Täällä yksi laiska kommentoija, joka kuitenkin taas itse tykkää kovasti kommenteista omassa blogissaan;) Yleensä kommentoin jos on jotain kysyttävää tai näen jotain aivan ihastuttavaa, josta on pakko muutama sananen laittaa:) Sinun postaukset on ollu tosi kivoja ja asiantuntevia ja käyn kyllä jokaisen lukemassa. Mutta se laiskuus siinä kommentoinissa on kyllä minun paheeni:(

  VastaaPoista
 3. Maarit ja Soile, on totta että valinnan mahdollisuus kasvaa huomattavasti, kun voi tarkastella tarjontaa maailmanlaajuisesti.
  Annan kyllä vinkkejä tai "henkistä tukea", mikäli jossain tilauksessa sitä tarvitsette :)

  VastaaPoista
 4. Oi, mikä kaunotar, sopisi sekä meille, että teille ja varmasti myös onnekkaalle asiakkaalle! :)

  Ja aika kohtalainen hinta, tosiaan!

  Itse ratkaisen kalustetarjonnan kapeuden yleensä käymällä kirppareilla ja vanhan tavaran liikkeissä. Sieltä tosin ei monestikaan löydy juuri sitä mitä tarvitsisi, vaan jotain ihan muuta kivaa ja erikoista. :)

  VastaaPoista
 5. Crate&Barrel on niiiiiiin ihana, niin kivaa että kuskaavat nykyisin Suomeenkin. Meillä oli yhdessä vaiheessa seinällä kolme kuparista "wall art" teosta, ja niiden saaminen Suomeen oli lievästi sanoen muutaman mutkan takana. ;)

  Minkä värisen sohvan kaveriksi tuo pöytä tulee?

  VastaaPoista
 6. Itirin, kyselin kolmisen vuotta takaperin heiltä suomeen kuljetusta ja silloin kuljetushinta olisi ollut lähes 400€ , joten voit olla varma, että olin hiukan ihmeissäni ensin tästä lupauksesta toimittaa se 99€:lla. Mutta hienosti pelasi kaikki ja hintakin tosiaan piti. Heille täytyy erkseen laittaa kysely kuljetustaksasta aina näiden isojen kalusteiden kanssa, sitä ei automaattisesti näe sivuilta.

  Sohvasta on puhuttu valkoista ja nojatuolit tulisivat keskiharmaalla velour kankaalla.

  VastaaPoista
 7. Liisa, käytän itsekkin paljon vanhantavaranliikkeitä ja kirpputoreja, kierrätyskeskuksia ja antiikkiliikkeitä. Rakastan vanhoja kalusteita. Niissä on vain se oma henki!!

  VastaaPoista
 8. Oi, sopii varmasti hyvin noihin väreihin.

  Onneksi ovat alentaneet kuljetustaksojaan. Se meidän wall art senttimmekin olisi kuljetettuna maksanut 250 e, joten sitten se tuli erinäisten ystävien, tutuntuttujen ja suurlähetystöjen kautta neljässä kuukaudessa... :)

  VastaaPoista
 9. No melkoinen matka wall arteilla :)

  VastaaPoista
 10. Todella hyvän näköinen ja kohtuuhintainenkin marmoripöytä! Kiitos vinkistä :)

  Mrs A

  VastaaPoista
 11. Mrs A, kohtuuhintainen kyllä ja lisälksi marmorikantisia pöytiä on huonosti saatavilla Suomessa.

  VastaaPoista
 12. Et pysty kommentoimaan jätetyn kommentin alle, koska asetuksissasi on niin, että kommenttiboksi pompahtaa kommentin jättäjälle erilliseen ikkunaan. Jos käyt vaihtamassa Bloggerin asetuksista niin, että kommenttiboksi on "upotettu", niin tilanne muuttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Irina, kiitos! Onneksi on bloggaria viisaampia lukijoita :) pitääkin tehdä sellainen kootut kysymykset postaus niin saisi kaikki mieltä askarruttavat ongelmat ratkottua.

   Poista
  2. Iphonella muuten ei ole vähään aikaan pystynyt kommentoimaan bloggeriblogeihin nimi/url -valinnalla. Vähän outoa ettei ole korjattu. -Petteri Rintsikasta :)

   Poista
  3. Petteri, mietin hetken kehtaanko edes sanoa, mutta en ymmärtänyt sanaakaan ;) Saako saman rautalankaversiona:D

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!