maanantai 10. joulukuuta 2012

Jouluinen haaste

Olen täällä jo joulujuttuja kertoillutkin, mutta Talo kotimetsässä blogin J laittoi minulle haasteen, jossa vastaillaan viiteen jouluaiheiseen kysymykseen. Joten here we go!!

1. Kerro muutaman kuvan ja sanan kera miltä joulu tulee tänä vuonna näyttämään teillä.

No pääosin valkoiselta ja yksinkertaiselta, niin kuin blogin pitäjäkin on :)Tykkään myös itsetehdyistä ja luonnonmukaista jutuistaJoulun tullessa vielä lähemmäksi lisään hieman kimallusta ja valoja. Tunnelma tulee lukuisista kynttilöistä.
2. Jaa helppo ja hauska DIY joululahjaidea.

No koska elämä ilman hyvää ruokaa ja juomaa, on varsin tylsää, laitan tähän perin yksinkertaisen, mutta niin herkullisten paahdettujen manteleiden ohjeen. Mantelit ovat mukavia naposteltavia vaikka glögin seurana, mutta varo, näitä ei voi syödä vain yhtä! Kuvan alla olevan linkin reseptissä mantelit paahdetaan uunissa, mutta itse valmistan ne pannulla tähän tyyliin. Mausteita voi vaihdella maun mukaan, itse tykkään lisätä potkua chilin tai cayennepippurin muodossa. Nämä on kokeilemisen arvoisia!! Mantelit kauniiseen lasipurkkiin ja mukaan pullo hyvää glögiä on varmasti hyvä  lahja.


resepti täältä
3. Mikä on paras sisustuskauppa joulun alla? Miksi?

No oma tee-se-itse-puoti tietysti ;) No totta puhuen mielelläni tuen myös oman kaupungin pikkuisia puoteja, joissa yksinyrittäjät tekevät pitkää päivää.


4. Miten paketoit joulun kauneimmat lahjat? 

Ihannemaailmassani olisi vain kahdenlaisia täydellisiä paketteja. Toiset olisivat tälläisiä...
(valkoinen paketti mustalla silkkinauhalla)


ja toiset näyttäisivät tältä...hah hah, tunnetko paketin?

Mutta todellisuudessa meillä on paketteja kaikissa sateenkaaren väreissä ja ei se joulu siitä pilalle mene :)


5. Mikä tulee olemaan tämän joulun trendijuttu sisustuksessa/ koristelussa?

Luontoaiheet ja etenkin nuo kuvassakin näkyvät peurat muodossa jos toisessakin. Toiset rakastavat bling blingiä ja toiset yksinkertaisia risukoristeita, kaikki sallittakoon!


Sellaiset kujeet ja vastaukset. Haaste on pyörinyt jo niin monessa blogissa, joten jätän haasteen tällä kertaa jakamatta. Jos haluat, ota se tästä ja kerro vaikka kommenttilaatikossa, jos sen teet. Tulen sitten kurkkimaan vastauksiasi!
Tai kerro suoraan kommenttiboksissa, millainen joulu teillä on!

-tuija-

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Sulla on ihana blogi ja mää tykkään lukea tätä!
  Kuvista päätellen sulla on aivan hurmaavan kaunis koti! :)
  Iloista joulua!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, kiitos sanoistasi ja mukavaa että olet viihtynyt. Pysy jatkossakin mukana ja toivo vaikka postausjuttuja niistä aiheista mitä haluaisit lukea!!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!