perjantai 30. marraskuuta 2012

Vierashuoneen talvi-ilme

Vierashuone sai samalla kertaa kirjaston kanssa väripesun ja poimin talveksi pois keltaiset tyynyt. Tilalle petasin tässä postauksessa esitellyt pussilakanat.Koska mukaan on tullut joukko uusia lukijoita, kerron hieman tarkemmin vierashuoneen sisustuksesta. Senkki on kierrätykeskuslöytö, hinta 0€, tikkaat erään vanhan tehtaan lopetuksen yhteydessä järjestetystä loppuunmyynnistä, hinta 1€. Ja niinkuin kirjastostakin, löytyy täältä myös yksi kunnostamaton vanha ovi. Tämä yksilö on huomattavasti paremmassa kunnossa, kuin edellä mainittu, vaikka ei hetimiten ulkonäöstä niin päättelisikään :)

Peili löytyi talon vessasta muutettaessa ja maljakko vanha äidiltä saatu. Tauluun kehystetty viime vuoden Stendig Calendarin sivu. Puukirjain, itse väkerretty vuosia sitten.
Sängynpääty itse tehty ja valkoinen jakkara valkoiseksi  maalattu perus "artek-kopio". Ja viimeisiään vetelevä Ikean viherkasvi :) Kori ja roikkavalaisin Claes Ohlssonilta.


Sängyllä makoilee tässä postauksessa arvuuttelemani hankinta. Pia Wallenin Cross huopa! Sarvet valkoisksi spreijatut poronsarvet ja kyltti kertoo talomme historiasta. Taulu on itsemaalattu.

Viinilaatikko saatu Alkosta ja vahattu pähkinänsävyiseksi, matkalaukku kirpparilta ja yöpöytänä Kartellin Stone. Tähdet tehty itse lehtikuusenoksista.
Sellaiset kujeet tällä kertaa. Nyt viikonlopun viettoon Helsinkiin. Palaan ensi viikolla asiaan, siihen asti kivaa viikonloppua, hyvää ensimmäistä adventtia ja ajakaa lumimyräkässä varovasti !!

-tuija-

4 kommenttia:

  1. Löytypäs viehättävä tyylikäs vierashuone!

    VastaaPoista
  2. Ihan sama mitä postausta katsoo; kaikki miellyttää silmää. Jopa se vihreä-postaus!

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!