torstai 29. marraskuuta 2012

Uusi matto


Kun muut lisäilevät sisustukseensa joulua varten punaisia yksityiskohtia, minä riisun niitä pois. Kirjaston punainen villamatto sai väistyä raikkaamman harmaa/valkoisen tieltä. Tämä pimeys ajaa hulluuden partaalle ja tuntui, että tummat värit sisustuksessa imevät loputkin valot, joten nyt lattialla retkottaa vaaleampi versio.
Kuvissa kunnostamaton ovi tuo tilaan rouheutta ja olen jopa alkanut pitää siitä. Ovi on toki kunnostuslistalla, mutta kiirettä sillä ei ole :)


Kaikkien pianistien kauhuksi tv lepää edelleen pianon päällä, eikä seinätelineessään. Uskalla edes virittäjää kutsua paikalle ;))

Ja luonnollisesti tarkastaja hyväksymässä hankintaa!

Joo-o, kai tää menee...

Raikastuiko?

-tuija-

12 kommenttia:

 1. Hei!

  Mistäs noin ihanan maton olet löytänyt :)

  VastaaPoista
 2. Heippa anonyymi, matto on Anttiloiden ja Kodin 1:n myymää Anno-sarjaa.

  VastaaPoista
 3. Tulin tuota köynnöstä katsomaan.. :) Tuo ovi on ihan sairaan magee! Saattaisi itsellä jäädä kunnostamatta, en varmaan raastiki laittaa uutta pintaa ;)

  Blogisi onkin ihan uusi tuttavuus ja nopean silmäilyn tuloksena tulenkin tutustumaan vähän tarkemmin ;)

  VastaaPoista
 4. No raikastu! ja soppii tosi tosi kivasti teän kottiin! <3 ja mikä tärkeintä! ku tarkastajaki vielä hyväksy sen niin kaikki hyvin! :D
  Ja se blossa-adventtikynttiläjuttuki on niin ihana, kiva, nam musta-valkonen :)
  Tuo tv pianon päällähän on ihan loistoidea! sullautuu hyvin siihen :) ei soo niin vakavaa vaikka tv pianon päällä, kait :)
  Mukavaa joulutusta kera tarkastajan :)
  Meilläki on 2 hitusen yli 14v tarkastajjaa, mamin/äiskän vireät vanhukset <3

  VastaaPoista
 5. Petteri, kuva vähän kaunistaa ovea ;) todellisuudessa painikkeen kohdalla on ihan läpi aukko ja painike pysyy siinä hädin tuskin. Samoin keskellä ovea on pyöreä reikä ovisilmänä ;) Ne täytyy jollain tavoin korjata vaikka uutta ei ole tarkoitus tehdäkkään. Mutta silmä näköjään tottuu vaikka kuinka rujoon, ei ole ollut kiirettä noiden ovien kanssa (meillä on useampi tuollainen). Ja tervetuloa vaan seuraamaan, teilläkin on kiva blogi!

  VastaaPoista
 6. Satu, tv:n paikka pianon päällä on kyllä pianon herjaamista;)) mutta siinä se nyt on niin kauan että joku(!?) jaksaa laittaa seinälle. Terveisiä teidän tarkastajalle, meillä niitä on neljä :)

  VastaaPoista
 7. ihana matto :) Huone raikastui todella.

  VastaaPoista
 8. O, kiitos. Vähän valoa tähän synkkyyteen!

  VastaaPoista
 9. Onpa muuten todella kaunis matto ja huone! :)

  VastaaPoista
 10. Heissan!
  Jääköhän mattoon kovasti kissinkarvat kiinni - onko pinnassa yhtään liukkautta vai onko se semmoinen "matta" karvamagneetti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on villamatto, joten ei ole yhtään liukaspintainen vaan jopa vähän karhea. Väri on niin armollinen ettei meidän kissojen karvat siinä ainakaan erotu, mutta jos olisi musta niin kyllä karvat näkyisivät.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!