torstai 1. marraskuuta 2012

Tarjoiluvaunu

Kiertelemme kirpputoreja ja vanhaintavaranliikkeitä satunnaisesti ja aina silloin tällöin löytyy aarteita, mitä ilman matkan jatkuminen tuntuu vaikealta (muka).

Yksi tälläinen aarre osui tiellemme, kun olimme etsimässä senkkiä makuuhuoneeseemme. Senkin löysimme, mutta niin löysimme jotain muutakin. Yksinäinen messinkinen tarjoiluvaunu nökötti liikkeen nurkassa surullisen näköisenä. Pitäisikö sanoa, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Katsokaa nyt, miten sympaattiset vanhat pikku pyörät ja kaikki!!

Vaunu oli hinnoiteltu 25e arvoiseksi, mutta puhuin sen kaupanpääliseksi ostaessamme senkin. Joten varsin hyvä pääliskauppa, sanoisin.
 Sijoituspaikkakin oli heti valmiina. Takan vieressä sen messinkipinta yhdistyy takkaluukkujen materiaaliin ja sen muotokieli on yhtenäinen takan kanssa. Valkoinen modernius niiden ympärillä,  raikastaa kokonaisuuden. Lasi lattialla, sekä kierrätyskuminen astia takkapuille, tuovat rouheutta ja särmää. Tässä on sitä eri materiaalien tuomaa jännitettä ja kerroksellisuutta, mikä mielestäni tekee sisustuksesta mielenkiintoisen.
Etsittekö löytöjä kirppiksiltä?

-tuija-

4 kommenttia:

 1. Rakastan kirpputoreja ja huutokauppoja,roskalavoja, vinttejä, aittoja, omia ja toisten!

  Roskalavalta olen tehnyt ehkä yhden parhaimmista löydöistäni, Artekin vanhan kokovartalopeilin! Voi miten jumaloin sitä! ;)

  -Ida

  VastaaPoista
 2. Ida, eikö olekin kumma miten se roskalavalta ilmaiseksi tehty löytö lämmittää mieltä usein monta kertaa enemmän kuin kalliilla ostettu uusi. Ja varsinkin jos se löytö on nimekäs löytö :))

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihana tuo tarjoiluvaunu! Meinasinkin juuri kysellä siitä kun se vilahti jossain aiemmassa postauksessa. Löytö tosiaan!
  A.

  VastaaPoista
 4. Kiitos A. tykkään siitä tosi paljon. Joskus osuu eteen aarteita, jotka vain odottavat ottajaansa :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!