torstai 22. marraskuuta 2012

Silitysvettä ja muuta turhuutta

Pysyäkseen mukana jatkuvasti uusituvassa kaluste- ja sisustustavara tarjonnassa, täytyy aika ajoin rantautua ympäristökuntien sisustusliikkeisiin. Eilen vuorossa perheyritys Loviisan Aitta, joka on perustettu vuonna 1998. Se sijaitsee Varsinais-Suomessa Ruskolla sisustusliikkeeksi remontoidussa navetassa.Loviisan Aitta on nyt sisustus- ja lahjatavaramyymälä, joka tarjoaa sisustussuunnittelua, ompelupalvelua, floristin ja kahvilan palvelut.
Tuotteet tulevat pääasiassa Tanskasta, Hollannista, Ranskasta, Ruotsista, Saksasta.
Suurimmat merkit ovat Riviera Maison, Sia, Comptoir de Famille, Linum, Gant Home, Lene Bjerre, Lisbeth Dahl, Bloomingville, Miljöögården, IB Laursen ja Designers Guild.Suomen ensimmäinen kuivurimyymälä aukesi Loviisan Aitan naapuriin, samaan pihapiiriin, heinäkuussa 2012. Aitan Kuivurissa tilaa on yli 200 neliötä kolmessa kerroksessa.
Kuivurissa myydään pelkästään hollantilaisen Rivièra Maisonin tuotteita.

Vaikka Loviisan Aitan tarjonta ei runsaudessaan vastaa suoraan omaa sisustusmakuani, aivan ihana siellä on silti käydä. Tällä kertaa mukaan tarttui vain Durancen silitysvesi, arjen estetiikkaa ja pientä luksusta ;) Ai mikä silitysvesi? No vesi, mitä suihkutellaan puhtaisiin silitettäviin lakanoihin, jotta ne tuoksuisivat, ööö, no puhtaalta pyykiltä. Voi elämä! Ja silti ostin!!! Kaunis pullo, tai jotain, taitaa olla turha selittää ;)


eteisessä ja kodinhuoltotiloissa
Voluspan huonetuoksuja  ja tuoksukynttilöitä kyllä hypistelin pitkään, mutta 50€ tuoksukynttilästä, ylitti nyt budjetin.
Oletko käynyt kyseisessä sisustusliikkeessä?

-tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!