torstai 8. marraskuuta 2012

Linnut lensivät seiniin

Maailmassa pitää säilyttää kauhun tasapaino. Koska pelkään lintuja luonnossa, on tietysti päivänselvää, että rakastan niitä tapeteissa. Erilaiset lintuaiheet ovatkin tällä hetkellä kovassa huudossa ja monelta valmistajalta löytyy hienoja, värikkäitä vaihtoehtoja. Nyt pistetään tälle harmaalle, pimeälle torstai-aamulla sellainen väripläjäys, että herkimmiltä purskahtaa aamukahvit näppikselle. Enjoy!!
Birds in Paradise White 313012, Eijffinger, 77€/rll
Sama pinkkinä
Early bird blue 386011, Eijffinger, 67€/rlledellinen keltaisena
Indira Charcoal W0019/02, Clarke&Clarke, 99€

Tässä erikoiskokoinen 186 x 280cm tapetti Pip Royal Couple 386104, Eijffinger, 217€


Upea!!
Flowers in the Mix Dark Blue 313054, Eijffinger, 77€/rll
Birdcage Walk NCW3770/03, Nina Campbell, 96€
Perroquet NCW3830/01, Nina Campbell, 96€Paradiso NCW4030-03, Nina Campbell, 90€


sama vaaleampana versiona


ja sinisenä


ja vielä mustakin


Suosittu kolibritapetti


Grove Garden W5603/02, Osborne &Little, 93€

ja eri värivaihtoehtoja

Jokos heräsitte?
Tässä siis pieni otos tarjonnasta, joka siis tällä hetkellä on todella kattava. Löytyikö suosikki näistä tai onko se joku muu? Vai etkö suin surminkaan laittaisi näitä seinällesi?

-tuija-7 kommenttia:

 1. Osupas hyvää saumaan tää postaus, olen nimittäin tapetoimassa, vitriinikaappien sisätakaseinää ja ninne on ollut suunitteilla juurinkin Pip:in tapettia, ylimpänä listalla on juuri ollut early bird tapetti, se on vaan niin kaunis. Toisena vaihtoehtona keikkuu Chinese Roses, eli valinta on vaikeaa, mutta kait se on tehtävä kuitenkin :) Toi Birds in Paradise on kans ihan syötävän ihana, harmi vaan ku se kuvio on niin isoa, että ei oikein pääse oikeuksiinsa juuri tässä mun käyttötarkoituksessa. Mutta kiitos ispiraatisota, tuosta sun postauksesta nimittäin löytyi muutama muukin kiva vaihtoehto jota en ollut edes ennen huomannut :)
  //San-na

  VastaaPoista
 2. Onneksi sattui olemaan kahvikuppi pöydällä eikä kahvia suussa. ;) No joo, oikeastihan tykätään kaikki erilaisista asioista ja linnutkin on kivoja. Itse ehkä kallistuisin johonkin mustavalkoiseen lintukuosiin. Tapetteihin tosin en, kun en tapetoi seiniäni. Olen joskus katsonut jotain lintukuosia ihan mielenkiinnolla, sopisi pienemmässä muodossa kotiinikin, ehkä tyynynpäällisenä tms. :)

  VastaaPoista
 3. San-na ei oo totta. Meillä on samankaltaisia aikeita. Olen etsinyt makuuhuoneeseen rokokoo henkistä kaappia lasiovilla. Tarkoitus oli juuri saada takaseinään koristeellista tapettia. Tosin kaappiakaan en ole vielä löytänyt. Oi että ,haluaisin nähdä valmiin kaappisi.

  VastaaPoista
 4. :) Oi rokokoo kaapiissa toi tapetti on vielä herkullisempi, ihan varmasti. Mulla tulee toi tapetti kyllä ihan kolmen tavallisen tylsän keittiö vitriinikaappien takaseinään, mut mä voin linkittää sulle kuvan kun saan sen valmiikis :)

  //San-na

  VastaaPoista
 5. Irina, ei meillekkään tuollaisenaan nuo passaa, mutta tykkään silti niistä kovasti. Toiseksi ylimmäinen, vaaleanpunainen olisi ihana esim. pienen tytön huoneessa. Tai niin kuin san-nan kanssa suunnittelimme, lasikaapin sisällä taustaseinällä ja eteen vaikka korkkarit riviin ;)

  VastaaPoista
 6. //San-na, jos vain suinkin viitsit linkittää, olisi ihana nähdä kuvat!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!