lauantai 3. marraskuuta 2012

Kettu, bambi ja lauma hevosia

...muutti meille!Viime viikolla töistä palatessani, käväisin ystäväni sisustusliikkeessä. Ja voi mitä siellä minua odottikaa. Lauma by nordin eläimiä, mitä moninaisemmissa muodoissa. Pitkän pohdinnan jälkeen kotiimme muutti kolme lemmikkiä kettu, bambi ja isompi mustavalkoinen tyyny hevoslaumoineen.


Kettu ja bambi saivat paikan kirjaston tuoleilta.

Hevoset taas laukkaavat nyt takkanurkkauksen sohvalla. Nyt kun kulmaus viimein on takan osalta  aktiivisessä käytössä, tuntuu mukavalta viimeistellä se muutenkin.Onneksi juuri saapunut kuorma Hay:n tavaroita odotti vielä takapihalla sisäänkantoa. Olisi saattanut itsehillintä pettää. Muutaman joululahja toiveen saisin kyllä niistäkin kasaan ;)

Oletko tykästynyt noihin by nordin tuotteisiin?

-tuija-

4 kommenttia:

 1. Aah, mä myöskin kuolaan noita ihania ilmestyksiä.. töissä. ;) Varsinkin niihin hevosaiheisiin tyynyihin olen ihastunut peruuttamattomasti. Sellainen varmaankin siis ensimmäinen investointini, kaikki ovat kyllä ihania! :)

  VastaaPoista
 2. Upeita tyynyjä nuo, olen ihastellut netin välityksellä mutta olisi kiva päästä hypistelemään. Oliko tuo sisustuskauppa Ugissa? Äitini asuu siellä, joten voisin pyytää joululahjaksi, jos... :)

  A.

  VastaaPoista
 3. Ansku, arvatenkin hevostyttölle hevosia :) mäkin mietin pitkään, mitkä ottaisin. Vielä houkuttaisi pussilakanasetti, niin makeet!

  VastaaPoista
 4. A. Liike on Sisustus Idea ja sijaitsee Laitilassa. Myös Raumalta löytyy liike. Itse kävin juuri tuolla Rauman liikkeessä, he olivat juuri muuttaneet uusiin liiketiloihin ja sitä kävin ihastelemassa. Joululahjatoive onkin hyvä idea. Toisikohan pukki ne pussilakanat...

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!