keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ennen/jälkeen

Tää lähtis nyt humputtelemaan Loviisan Aittaan Ruskolle. Pitemmittä puheitta laitan teille muutaman ennen/jälkeen kuvan juuri valmistuneesta  asiakastyöstäni. Kohteena tällä kertaa -68 valmistuneen talon pikkuruinen keittiö. Kaikki kaapistot ja kodinkoneet olivat jo loppuun palvelleet, joten niitä ei säästetty.BEFORE


Monien tekijöiden summasta johtuen remontti tehtiin "väärässä" järjestyksessä. Ensin remontoitiin keittiö ja  pinnat tullaan laittamaan kuntoon myöhemmin. Lattia maalataan valkoiseksi, mutta hirsiä ei tulla käsittelemään millään. Laakaväliovet ovat ja pysyvät mustina.AFTER
Mitäs pidät?

-tuija-6 kommenttia:

 1. Ihanan selkeä & moderni!
  Olisi mukava nähdä myöhemmin myös kuva, jossa lattiat on maalattu valkoiseksi.

  VastaaPoista
 2. Valkoinen lattia kyllä muuttaa tilan ilmettä melkoisesti. Noissa kuvissa myös kaikki somisteet ja keittiötilpehöörit puuttuvat vielä. Myös verho lähtee pois.

  VastaaPoista
 3. hieno tuli! hei muistelisin että sulla oli vierashuoneessa sellainen clas ohlsonin roikkavalaisin. itselläni on samanlainen, mutta en löydä sopivaa lamppua sisälle. kaikki kokeilemani ovat aivan liian kirkkaita. Muistatko yhtään millaisen lampun itse laitoit sinne sisälle?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, mulla on sisällä 11w energiasäästölamppu, mikä vastaa teholtaa noin 60w hehkulamppua. Mikäli se on liian kirkas, koitappa 9w energiasäästölamppua. Kelvinarvon tulisi olla 2700, mikäli haluat hehkulampun kaltaista lämmintä valoa, 3000K, jos jaluat viileämpää sävyä.

  VastaaPoista
 5. Mieletön muutos! Pieni keittiö saa avaruutta lisää äkkiä, kun värimaailma muuttuu valkoiseksi. :)

  VastaaPoista
 6. Irina, kiitos. Valkoinen raikastaa kyllä kivasti.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!