maanantai 26. marraskuuta 2012

DIY adventtikynttilät

Bongasin Pinterestissä hienon ja omannäköisen idean adventtikynttilöistä (joita meillä ei siis ole koskaan aikaisemmin ollut) ja päätin tuunata sellaiset itse.
Spreijasin tyhjiä pulloja mattamustaksi, annoin kuivua ja töpötin numerot kylkeen valkoisella maalilla. Numeroita varten tein kalvolle sabloonat. Pullot on vanhoja Blossa pulloja ( kuka nuo on tyhjännyt?! vieraat varmaan!!)


Ensi sunnuntaina on ensimmäinen adventti ja julkaisen tämän nyt näin aikaisin, jolloin halukkailla on viikko aikaa toteuttaa omansa :)

-tuija-

10 kommenttia:

 1. Hauska & simppeli idea!

  Miten kauan annoit mattamaalin kuivua, ennen kuin teit valkoiset numerot?

  Itse olen koittanut löytää visuaalisesti kaunista joulukalenteria, mutta lopulta päädyin siihen, että taidan itse askarrella sen.

  VastaaPoista
 2. VeeraS, spraymaali kuivuu nopeasti. Itsellä kesti välissä päivä, kun en aiemmin ehtinyt, mutta pari tuntia riittää kuivumiseen.

  Spreijatessa tee useita ohuita kerroksia ja anna kuivaa 5 minuuttia aina kerrosten välissä, näin maali ei valu. Mutta muista ettei kerrosten väli saa olla yli 15 minuttiia muuten pitää odottaakin sitten jo 7 päivää ennen seuraavaa kerrosta. Nää on näitä spaymaalin erikoisuuksia:) Numerot tein vanhalla seinämaalin jämällä, sillä ei ole muuten väliä, mutta käytä vesiohenteista.

  Itsetehty kalenteri kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Irina, kiitos :) kivat ja helpot!!

  VastaaPoista
 4. Vau, onpas makeet! Oikein tyylikkäät - ja voi hyvin käyttää vielä joulun ja adventtien jälkeenkin!

  Ps. Blogissani on sinulle pienoinen tunnustus. :) Käyhän kurkkaamassa!

  http://kaapatuthetket.blogspot.fi/2012/11/must-love-these-blogs.html

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno! Mulla ei vaan oo noita Blossa-pulloja, kun en ole niitä vielä koskaan ostanut. Tämän takia voisi jo ajatella ostavansakin;)

  VastaaPoista
 6. nieinda kiitos, tulen kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 7. Soile, joo en mäkään noita muuten jois, mutta että saa tyhjiä pulloja ;DDD

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!