keskiviikko 28. marraskuuta 2012

ApinointiaIhmisen mieli on kyllä kummallinen.

Ensin sitä oudoksuu, sitten siihen tottuu ja sitten sitä ilman ei voi elää. Niinkuin nyt tämäkin Kay Bojesenin vuonna 1951 suunnittelema teakpuinen apina, joka on keikkunut vuoden päivät lähes kaikkien itseään kunnioittavien sisustusbloggaajien blogeissa. Tai ehkä sittenkin ulkomaisten sellaisten, mutta kumminkin...


Puinen apina


Kummasti tuntuu, ettei tästä elämästä nyt tule mitään ilman tuota veikeää temppuilijaa.

Finnish Design Shop kertoo seuraavaa

Kay Bojesenin suunnittelema puinen apina on skandinaavisen muotoilun rakastettu klassikko. Vuonna 1951 suunniteltu designikoni ihastuttaa yhä veikeällä olemuksellaan ja viimeistellyllä toteutuksellaan. Apina puolustaa paikkaansa niin lastenhuoneen hyllyllä kuin sisustuksen sympaattisena yksityiskohtana.
Koko: Korkeus: 20 cm
Materiaali: Tiikki/limba


Ja näkyypä kertovan myös sen, että se maksaa 135€, joten ehkä sittenkin pärjään ilman :) Tässä lovenordic.blogspot.fi blogista lainatussa kuvassa on apinan lisäksi toinenkin himotus, jolla sentään huikeasta hinnastaan huolimatta on edes funktio!  Koska emme osta mieheni kanssa lahjoja (yhtä kirjaa lukuunottamatta) toisillemme, teemme molemmat ennen joulua yhden mieluisan ja tyyriimmän hankinnan itsellemme. Minun valintani löytyy tästä kuvasta, arvaatko mikä se on?


-tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!