sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Woods

Maailmankaikkeuden kaunein tapetti on nyt, on ollut aina ja tulee varmaan aina olemaankin, Cole & Son'sin  mustavalkoinen Woods!

Syitä miksi tapettia ei meiltä löydy, on kaksi, molemmat yhtä lapsellisia. Toinen on se, että tapetti koristi vanhan kotimme ruokailuhuoneen seinää kuusi viimeistä vuotta ja jotenkin luulin, etten haluaisi sitä enää uuteen otiimme. Väärin!!


Joka kerta, kun katson näitä vanhan kodin kuvia, jättää sydän lyönnin väliin. En ole kyllästynyt tapettiin yhtään, päinvastoin.
Toinen syy on ihan yhtä tyhmä. Ajattelin, että koska tapettia näkyy, joka toisessa kodissa ja kuvassa, en haluaisi sitä omaani, taas väärin. Haluan!! Onneksi yhtenä päivänä, selatessani sisustuslehteä, istuin mies vieressäni ja nähdessään kuvan huoneesta, missä Woodsia oli käytetty, sanoi hän taikasanat: " Voi että, mä sitten vieläkin tykkään tosta tapetista". NIIN MINÄKIN! Toisen sanat mursivat  kaikki typerät epäröinnit ja niin se vain on. Meille laitetaan johonkin Woodsia, vaikka koko maailma päättäisi tapetoida sillä talonsa ulkoapäin ja vaikka kaikki maailman aikakauslehdet vaihtaisivat kansikuvansa lopullisesti Woodsiin tai vaikka......ihan sama, tervetuloa takaisin kotiin woods!


Onko muita yhtä hurahtaneita?

-tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!