tiistai 23. lokakuuta 2012

walk- in-closet edistyy

Pikkuhiljaa pukeutumishuonekin kokee jonkin asteista edistymistä. Tahti on alkuajoista hidastunut niin, että talomme on valmis sitten, kun toisesta päästä saa aloittaa uudelleen. Mutta olkoon, pääasia on että silloin tällöin jotain sentään. Ja koska olen aika kyllästynyt valonpuutevalituksiin joka blogissa, sanon että nämä kuvat on tarkotuksella tälläisiä mössöjä.Tänään sain paikoilleen meikkihuoneeseen taulun ja antiikkiliikkeestä ajat sitten ostetun hyllyn. Hyllyjä oli alunperin kaksi, toinen meni asiakasprojekiin ja toinen on pyörinyt nurkissa vailla tarkoitusta. No nyt löytyi paikka sillekkin, kiva niin.Taustalla näkyvissä laatikoissa on alusvaatteet, sukat ja t-paidat sekä liikuntavaatteet ja farkut. Ja niin kun kuvassa näkyy, yksi lipastoista on ollut tammenvärinen ja hitaasti muuttumassa valkoiseksi. Tosi hitaasti.


Kulmakaapissa on kahdessa kerroksessa tankoja ja siellä on kaikki monenkirjavat vaatteet sekä suojassa katseilta, että pölyltä.
Ulosvedettävissä laatikoissa on päälimmäisenä pikkulaukut, sitten kellot, aurinkolasit ym. asusteet ja alimmaisessa kosmetiikkaa.Hyllyllä laukkuja dustbageissä ja ilman.Ja joka paikassa kenkiä, joku meillä hamstraa!!


Sellainen pukeutumishuone.

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää hyvältä! Tuollaisessa huoneessa olisi ihana pukeutua... Miten olet peilin "ankkuroinut" lattialle ettei se kaadu?

  VastaaPoista
 2. kyllä tuolla passaa laittautua :-) ihan unelma!

  VastaaPoista
 3. Huomenta ja kiitos kaikille. Peili on kiinnitetty seinään vinosti, mukanatulevien kiinnitysrautojen avulla :)

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kaikki järjestyksessä! Tuo saa kyllä motivaation omien vaatekaappien järjestämiseen kasvamaan. :)

  VastaaPoista
 5. Joskus tuntuu, että tarvitsisi itsekin tuollaista määrää säilytystilaa.. Harmi vaan, että nykyinen asunto on suunnilleen tuon huoneen kokoa :D Mutta ehkä senkin tilan voisikin käyttää eri tavalla hyödyksi ja asetella vaatteet, kengät ja laukut kauniisti esille ja luoda niistä sisustuselementtejä! ;)

  PS. Aivan ihana blogi sulla, joka päivä odotan innolla uusia postauksia :)

  VastaaPoista
 6. Irina: Helpottaa kummasti, kun tila antaa myöten laittaa kaikki siististi omille paikoilleen. Ahtaus on sekasotkun alku ja juuri :)
  hEnni ihanainen, tervetuloa kerhoon ;D

  Joskus täytyy priorisoida,heität pois kaikki muut kalusteet. Mitä sitä nyt nainen tekee ruokapöydällä, sohvalla, sängyllä ym. pääasia että vaatteet, laukut ja kengät mahtuu kauniisti esille :))) eiks niin.

  No totta puhuen, tämä on ensimmäinen kerta, kun ikinä on tilaa ollut hukattavaksi tälläiseen "turhuuteen", joten odottele rauhassa, eiköhän se koti sullakin kasva jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, koitan kommentoida enemmänkin ;)
  Ja nimenomaan, kun kuitenkin asuu yksin, ei kellään voisi olla sanottavaa jos kirjahylly vaikka olisikin laukkuhylly.
  Tai ehkä mä vielä sitten tosiaan odottelen, seuraavaan asuntoon vaadin kyllä edes sen pienen vaatehuoneen!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!