torstai 4. lokakuuta 2012

Vanerin paluu

Vanerin ratsastaessa sisustutrendien aallon harjalla, en malta olla laittamatta kuvia tiloista, missä sille on annettu iso rooli. Vaneri ei ole ensimmäistä kertaa muodissa, vaan se on noussut aika ajoin pinnalle jo 40-luvulta lähtien, mutta viimeinen voimakkaampi suosio taisi ajoittua 70-luvulle. Nyt etenkin hanuvaneri, koristeellisine syykuvioineen on ihastuttanut ja inspiroinut monia sisustajia.


PLYWOOD


plywood walls are chic #plywood

plywood

Plywood

Go plywood, go plywood...


Lämpenetkö vai jättääkö täysin kylmäksi?

-tuija-

2 kommenttia:

  1. Tavallaan tykkään, mutta sitten en kuitenkaan! Joissakin kuvissa näyttää tosi hyvältä, mutta eläisikö lopulta sen vanerin kanssa pidempäänkin, oikeasti? Milloin alkaisi ahdistaa, kai jossain vaiheessa alkaisi tuntua keskeneräiseltä. Mutta kuten sanoit, ehkä se muoti-ilmiönä aina välillä nousee, mutta menee myös pois muodista. Eli ei lopulta ole kuitenkaan kovin pitkäaikainen sisustusratkaisu/kestä aikaa. Vai?

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaneri istuu ja on istunut jollakin tavalla suomalaiseen sisutukseen aina ja on tietyllä tapaa ajatonkin valinta, välillä se vain nousee enemmän esille. Trendikkyyden myötä sitä tuntuu vaan näkyvän myös melko oudoissakin yhteyksissä. Tykkään kyllä itse silloin, kun ympäristö on sille otollinen ja sopiva. Meidän talon tyyliin vaneri ei valitettavasti istuisi, vaikka olisi kuinka trendikäs. Kuvista tykkään kyllä, kaunista!

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!