maanantai 1. lokakuuta 2012

Satunnaisia otoksia viikonlopusta

Viikonloppuna saimme nauttia ystävien seurasta ja yökyläilystä.  Koska halusin vieraiden tuntevan olonsa erityisen tervetulleeksi ja  vierashuoneemme vihittiin ensikertaa virallisesti käyttöön, halusin tehdä sen vähän näyttävämmin.  Kokosin hotellityyliin vieraille korin, johon laitoin peseytymis- ja kauneudenhoitovälineitä, pyyhkeitä sekä koristeeksi kukan. Näytti kivalta, ihastutti vieraita ja eikä ollut iso työ, joten aion toteuttaa asian vastakin ;)


Toinen mielenpiristäjä viikonlopulta oli kymmenen kappaleen mahtava Gladiolus-kimppu. Rakastan kukkia, mutta jos mielii aina tuoreita kukkia pitää maljakossa, niihin uppoaa helposti useampi kymppi viikossa. Mutta olettekos te jo löytäneet Lidlin ja sen kimput? Havahduin  jossain vaiheessa kesää huomaamaan, että sieltä saa upeita ja isoja liljakimppuja vaivaisen 2.99 hintaan. Nyt liljat olivat vaihtuneet Gladioluksiin, mutta hinta edelleen sama kuin liljakimpulla. Voiko Suomesta edullisemmin enää kukkia löytää muualta kuin omalta pihalta?
Ja lisää onnensirpaleita. Sunnuntai-iltäpäivällä ovella seisoi  ihana ystävämme, joka oli juuri  palannut kotiin ruokamessuilta. Häntä tuskin näkyi valtavan chilipuskan ja silolehtipersiljan takaa, mutta ääni yrttien takaa sanoi. "Tuliaisia".  Ihana tuliainen!!

Tällaisista onnensirpaleista oli koottu meidän viikonloppu. Ihanien ystävien ympäröimänä.  Näillä eväillä jaksaa taas uuteen viikkoon.
Mukavaa maanataita kaikille!

-tuija-

3 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis vierashuone! Ihan ku jostaki sisustuslehestä otettu! Aivan ihana! ja kaunis idea tuo kori <3 ja muutenki teän koti on niin kaunis, ihana, kutsuva ja kodikas <3
  oi, meillä ei voi kukkia olla sisällä ku meillä pari karvasöpöläistä (kohta 14v kissoja) joitten suihin ne mennee :) joten tyyvyn ihastelleen kuvista kauniita kukkia :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Satu, punastelen täällä ylenpalttisten kehujesi vuoksi <3.
  Meilläki on neljä kissaa, joista yksi syö kyllä viherkasveja, mutta ei leikkokukkia koskaan. Taka-alalla näkyvän palmun lehtien kärjet ovat kaikki syöty tyngiksi ;)
  Asiasta kukkarukkuun, löysin vinkistäsi noita Sarah jaksoja viisi kappaletta, jei!! Täytyy koittaa ehtiä katsomaan ne, kiitos vielä vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Teillä ON ihana ja kaunis koti <3 ja ole hyvä Sarahin sarja-vinkistä :)
  Hihi, meän kisut on semmosia ahmatteja, esim. ku mies tuonu ruusun/ruusuja niin kissat ollu ihan pörröjä, silimät seisoo päässä ja siihen kiivetään vaikka seiniä pitkin jos mahollista, että sen saa syötyä ja revittyä! vanahat kissat! :D joten kaikkien parhaaksi, meille ei ennää kiikuteta kukkia vaan mies lahjoo minua suklaalla :D siihen kissat ei minun onneksi koske, saan syä sen ihan yssin :D

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!