torstai 18. lokakuuta 2012

Random (light) ajatelmia

Olen vuosikausia ihaillut Moooin Random Light- valaisinta, mutta huonekorkeuden puute sekä hinta ovat pidentäneet harkinta-aikaa. Nyt olisi ensimmäinen kohdallaan, mutta tuo eurojen keruu on pahasti kesken. Saattaa sitä myös olla pysyvästi, joten etsiskelen aina hyviä diy-vinkkejä kyseiseen valaisimeen.

Nyt löytyi aika hieno, ehkä paras tähän asti näkemäni, mutta saako tuota paperinarua yhtään ohuempana. Tökkii aina tuo narun paksuus ja niin tässäkin. Ehkä jatkan eurojen kerryttämistä, vaikka kukkaroni tuntuu vuotavan samaan tahtiin, kun sinne kolikon sisään laittaa! Ihme homma, mihin saa valittaa!?!


Aitoa saa kolmessa koossa 50cm, 80cm ja 105cm, joka on VALTAVA! Olen vaatimaton, minulle riittäisi tuo 50 80cm. Valaisin taitaa jakaa mielipiteitä, mutta olen puolueellinen. Kävin Amsterdamissa Moooin galleriassa kerran pyörimässä ja ihmettelemässä. Olisin voinut  ottaa lähes kaiken. Jopa tämän... tai siis just tämän!


Nyt tarvittaisiin jo pienimuotoinen lottovoitto, hintaa hummalle tulee pyöreät 4000€. Mutta olisiko päheetä tuolta selästä katsella iltaisin Tuuria uutisia?
Tai jos sittenkin tuo sika-pöytä, hmm...tai tuo jänis-lamppu!?

Oletko sinä tutustunut Moooin töihin? Iskeekö mikään vai ottaisitko kaikki? Huumoriahan näissä vaaditaan, mutta ei elämä ja sisustaminen aina niin vakavaa ole. Jospa sittenkin katselisi tuota Suspension lamp- valaisinta...hmmm, no jään miettimään, ihanaa torstaita teille!

-tuija-

4 kommenttia:

 1. Heppa-valaisin on niiiiiiin upea ja haaveissa. Ehkä sit joskus, toivottavasti :).

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, että joku muukin tuntee vetoa vähän oudompiin valaisimiin. Mä niin ostaisin ton, jos raha ei ratkaisisi ;)

  VastaaPoista
 3. Prismassa myydään tällaista Johanna-valaisinta... kolmessa eri värissä. Jos mielit saada reiän valaisimeen, niin luulen ettei sitä ole vaikea toteuttaa. Tässä kuva: http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=jzz5bgqxf87oy022&kategoriaTunniste=Riippuvalaisimet&path=KOTI%2FValaisimetLamp%2FKattovalaisimet%2FRiippuvalaisimet&myymala=Prisma+Rauma&paikkakunta=Rauma&osuuskauppa=KEULA&pageName=Main Näyttää kuvassa ehkä halvahkolta, mutta todellisuudessa kiva, eikä hintakaan päätä huimaa :)

  VastaaPoista
 4. Moi anonyymi! Noita kopioita on tullut vastaan vuosien varrella yksi jos toinenkin. Aina yhtä tökerön näköisiä, mutta nyt täytyy sanoa, että ainakin tuon kuvan perusteella tuo Johanna näyttää kauniimmalta kuin yksikään ennen näkemäni kopio. Harmi ettei niitä ole isompia kuin tuo 45cm. Hyvä vaihtoehto kuitenkin, kiitos ;))

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!