keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kissanpissalaatikot piiloon

Tässä suunnittelemani ratkaisu kissanhiekkalaatikoille, joiden ei haluttu olevan esillä. Laatikot (2kpl) ovat sijoitettu kaappiin, minkä oveen aukotettiin pyöreä sisäänmenoaukko. Lattialle teetettiin puinen tralli, jolloin kissanhiekka putoaa tassuista vessaan, eikä siirry muualle asuntoon. Hiekka painuu rakojen pohjalle eikä näy tummanharmaassa pohjassa (laatta trallin alla) yhtään. Kätevää!

 Tralli on koottu kahdesta osasta, jolloin sen nostaminen pois paikoiltaan käy helposti isompaa siivoamista varten. Pikasiivous käy imuroimalla, vaikka trallit ovat paikallaan. Itse vessan oveen asennettiin kissaluukku, jolloin ovea ei tarvitse pitää raollaan.

Kissat oppivat nopeasti juonen ja omistaja kiittää :)


Millaisia ratkaisuja teillä on tehty. Jakakaa vinkkejä ja vaikka et kissoja omistaisikaan, jätä edes moikkaus kommenttilaatikkoon. Olisi niin mukavaa!

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Onpa kätevä ratkaisu. Kolmen kissan omistajana innostuin tuosta! Meillä ei ole laatikot piilossa, nyt kyllä rupean suunnittelemaan ainakin yhdelle tuollaista kaappia. :)

  VastaaPoista
 2. Tämä ratkaisu oli vanhassa asunnossamme.Ensin epäilytti vähän mahtaako kissat uskaltaa mennä kaappiin ja oppiiko ne käyttämään kissanluukkua ovessa, mutta nopeasti älysivät juonen.

  Nyt kun meidän remontti on vielä kesken saunan osalta, on meidän neljän kissan laatikot saunan lattialla, mutta kunhan sauna valmistuu, suunnittelen kodinhoitohuoneeseen jonkinmoisen vastaavan ratkaisun!

  VastaaPoista
 3. Onpa kätevä systeemi!
  A.

  VastaaPoista
 4. Kissanlaatikot ovat kyllä riesa. Tämä oli kaunis toteutus!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Itirin. Kaunis ja käytänöllinen. Ainoa huono puoli tässä oli se, että ovessa olevan kissaluukun takia, et ikinä saanut olla vessassa ilman noita neljää kissaa. Viihdyttivät istujaa, vaikkei itse ollut vessa-asiaa :)

  VastaaPoista
 6. OOO!! Olen kovasti miettiny että minne ne voisi jemmata kun eivät todellakaan ole kovin mukavan näköisiä! Nyt meillä ei kyllä ole kissaa mutta kun tulee niin leikkaan tuollaisen reiän kaappiin. TOSI hyvä idea!!

  t.e

  VastaaPoista