perjantai 5. lokakuuta 2012

Hullut päivät poimintoja


10-14.10 on taas se aika vuodesta, että pääsee, joutuu, on pakko (valitse haluamasi sana) katsastamaan Hullujen Päivien tarjontaa. Vaikka mitään tarvetta ei uusille hankinnoille olisikaan, kummasti niitä tarpeita aina tuntuisi  kuitenkin syntyvän, kun tuota kuvastoa selailee. Tällä kertaa tyydyn (ehkä, en lupaa mitään) kuitenkin vain poimimaan mielenkiintoisia juttuja teille!

Tänä vuonna uutuutena on, että Hullujen Päivien tuotteita pääsee ostamaan myös nettikaupasta. Niin nekin, jotka eivät asu lähellä Stockmannia, pääsevät kätevästi ylimääräisistä rahoistaan eroon, ilman että joutuu kyynärpäillä teilaamaan innokkaimpia hulluttelijoita!! Vaikka mistäpä sitä tietää, millainen hullunmylly Stockmannin sivuilla syntyy, kun päivät alkavat.

Astioista bongailin kuvastosta Aallon teräsvatia, Magissonin teekuppeja, Sarpanevan pataa, Filippa K  ja Marimekon kuppeja sekä  Essence- ja kuvasta puuttuvia "Sukat makkaralla" laseja.
Valaisimista teitä kiinnostavia voisivat olla Pantonin Spiral, Kartellin Bloom ja Bourgie, poulsenin Snowball, Pentikin valaisin Deco-varjostimella sekä Louis Poulsenin PH- valaisimet.


Kalusteista poimin Kartellin Stonet, Tapiovaaran Domuksen (ah <3), Calligariksen Basil-tuolin ja sitten tuon niin ihanan Balmuirin nahkaisen arkun. Se on vaan niin kaunis!
Koriste-esineistä voisin omistaa Iittalan Vitriinit, Ateenan aamun ja tuon suloisen riihipöllön. Voisin haluat, mutta taidan ihastella vain kuvissa. Kaikkea ei tarvitse omistaa itse (paitsi ehkä...)

Ja sitten kuvakaappauksia suoraan kuvastosta!


 Ja tässä olivat vasta mielenkiintoiset sisustusesineet. Onneksi en kirjoita lifestyle-blogia, koska sitten joutuisin jatkamaan listaa vaatteisiin, kenkiin, laukkuihin...huoh! Kyllä voi olla vaikeaa selata yhtä katalogia ilman, että pulssi kiihtyy ja tarpeet kasvavat.

Joko kirjoitit listan tuotteista, mitä on pakko saada vai tyydytkö katselemaan sivusta sivistyneesti, kun kansa rynnii "halpojen" tavaroiden perässä? Kerro!!
Hullua perjantaita toivotellen

-tuija-

2 kommenttia:

  1. Tuli omassa blogissa vertailtua näin miehen näkökulmasta hintoja muihin putiikkeihin. Aika hyviltä tarjouksilta vaikuttaa: http://www.tarkkamarkka.com/blogi/2012/10/hullut-paivat-2012-halpaa-vai-ei/

    Mitään pakko-ostoksia ei kyllä löytynyt. Vähän toivoin, että olisi ollut Xbox 360 -paketista joku supertarjous.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Markus. Kävinkin kurkkimassa juttujasi.
    Olen muuten samalla tavalla vertaillut noita hintoja, että tulevatko sitten loppu peleissä edullisemmaksi ja pääsääntöisesti nuo Stockkan Hullut Päivät- tarjoukset ovat kyllä oikeastikin hyviä tarjouksia.

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!