lauantai 6. lokakuuta 2012

Betoniviidakko

Nyt on betonipinnat helposti saatavilla myös niille jotka eivät kivitaloa omista. Norjalainen valokuvaaja Tom Haga on kuvannut ympäri Norjaa rakennusten betoni- ja tiilipintoja. Näistä kuvista teetetään korkearesoluutioisia tapetteja asiakkaan antamilla mitoilla.  Minimitilaus on 5m2 ja toimitus ympäri maailmaa. Erityisen tapeteista tekee se, että niissä ei ole toistuvaa kuvioita, vaan koko tapetin leveys on erillaista kuvaa. Se tekee tapeteista hyvin aidon oloisia. Malleja on kaiknkaikkiaan yli 40 erillaista ja näistäkin malleista asiakas voi myös toivoa tummempaa tai vaaleampaa sävyä. Tapetteja käytetään paljon myymälöiden somistuksessa, esim. Hennes & Mauritzin myymälöissä näitä on näkynyt.

 Nettisivuilla on verkkokauppa, josta voi tilata tapetteja. Sivuilta löytyy laskuri, johon syöttämällä oman huoneen mitat, saa selville tapetin hinnan. Saatavilla on myös samoista kuvista tehtyjä tyynyjä. Kivoja!
(Tämä ei ole mikään maksettu mainospostaus)
  

-tuija-

2 kommenttia:

  1. Ihania. Tekisi kyllä mieli laittaa näitä jonnekin omastakin kodissa. Minneköhän...?

    VastaaPoista
  2. Itirin, nää on aika makeita ja hyvin aidon oloisia. Eivät tietysti sovi kaikkiin taloihin tyyliltään, esim. meidän :(

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!