torstai 11. lokakuuta 2012

Arjen luksusta

Tänään posti toi uuden satsin Lushin kylpypalloja kotiin ja en malttanut olla kuvaamatta niitä teille. Koska pallot tuovat mieleeni leivonnaiset tai jäätelöpallot, stailasin kuvat sokerikuorrutteisesti. Laitoin kylpypommit  kuvia varten esille leivoinaisille tarkoitettuun lasiastiaan. Ja katsokaa nyt! Eivätkö olekin somia kuin mitkä?

Sen lisäksi, että olen lapsellisen innostunut siitä, miten pallot kuohuvat ja poksuvat kylpyveteen laitettaessa, ne myös oikeasti hoitavat ihoa ja (aisteja) kukin tavallaan. Osa värjää myös kylpyveden, toisesta tulee sisältä ruusu tai perhosia ja osa jättää iholle kullan kimalluksen. Ah, niin turhaa, mutta ah, niin ihanaa arjen luksusta!!!

Näillä pienillä arjen sulostuttajilla, saa välillä ihmeitä aikaan. Ja jos ei aina muuta, niin ainakin kauniisti kosteutetun ja kullankimalteisen ihon :)
Oletteko kokeillut koskaan?

-tuija-

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole ammetta, joten kylpypallot jäävät aika herkästi kokeilematta. Sain kuitenkin testiin joulumarkkinoille tulevan "joulupukin". Ajattelin, että sitä voisi pilkkoa pienemmäksi ja käyttää vaikkapa jalkakylpyyn. Joulutuotteista voi käydä lukemassa myös mun blogissa. :)

    http://whitefresh.blogspot.fi/2012/10/lushin-joulukauden-uutuudet-ja-vanhat.html

    VastaaPoista
  2. Irina, hah hah, juu voi olla että amme tekee asiasta hieman mielekkäämmän ;)
    Mutta hyvä idea tuo jalkakylpy!

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!