sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Vadelmajuustokakku

Viikonlopun herkuttelua!











Jos haluat ohjeen, pyydä niin teen postauksen!

-tuija-

3 kommenttia:

  1. haluan jos vielä kirjoitat, googlasin kai kartellin valaisinta ja päädyin tänne, ihana koti teillä:-)

    VastaaPoista
  2. Missä ohje? Näyttää hyvältä mutten voi ilman ohjetta tehdä!!!

    VastaaPoista
  3. Tiedoksi että en tee tätä työkseni, joten en istu täällä läppärin ääressä 24/7 vastaamassa anonyymien kyselyihin. Vastaan kyllä jokaiselle, kunhan ehdin, mutta kuulutan kyllä kohteliaisuutta, jos jotain ollaan vailla.

    Mutta siitä huolimatta, ole hyvä!!

    VADELMAJUUSTOKAKKU
    POHJA
    150G digestivekeksejä
    50G voita
    VADELMATÄYTE
    600g Philadelphia tuorejuustoa
    3 munaa
    250g vadelmia
    1 dl sokeria
    3rkl maizenaa
    RANSKANKERMATÄYTE
    3dl ranskankermaa
    4 rkl sokeria
    puolikkaan sitruunan raastettu kuori
    SITRUUNAKASTIKE
    1 sitruunan mehu
    1,5 dl vettä
    1 dl sokeria
    1 rkl Maizenaa
    1 rkl voita

    Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Taputtele keksiseos voidellun irtopohja vuoan (24 cm ) pohjalle. Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keskenään sokeri, tuorejuusto, keltuaiset ja maizena. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto ja vadelmat juustomassaan varovasti nostellen. Kaada seos keksipohjan päälle. Paista juustokakkua 175c uunissa n. 30 min.
    Sekoita sokeri ja sitruunankuori ranskankerman joukkoon. Kaada seos hyytyneen juustokakun päälle ja jatka kypsentämistä vielä 5min. Ota kakku uunista ja anna jäähtyä seuraavaan päivään. Tee sitruunakastike. Sekoita keskenään sitruunanmehu, vesi sokeri ja maizenajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes kastike sakenee. Keitä 5 min. Lisää lopuksi kastikkeen joukkoon voita. Jäähdytä ja tarjoa juustokakun kanssa. Koristele kakku vadelmilla ja lusikoi kastiketta tarjoiluvadin reunalle.

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!